Søte kjøkkendrømmer med Kvik

Kvik Kjøkken Kristiansand kan levere i alle prisklasser og til ethvert behov. Det gjelder både studenten som skal ha sitt første hybelkjøkken, og det eksklusive drømmekjøkkenet til mange hundre tusen.

Tom Østvold er franchisetaker av Kvik Kjøkken i Kristiansand. I juni 2014 overtok han en etablert bedrift som hadde drevet siden 2006.


- Jeg synes vi har begynt å nærme oss det nivået vi ønsker å ligge på med leveringsdyktighet og kvalitet. Markedet er beintøft, men vi prøver å være fremoverlente og komme opp med gode løsninger. Det er noe vi har bevist, for vi har gått vekk fra det som kalles bransjestandard når det gjelder høyde på modulene våre. Standarden er 70 centimeter mens våre moduler er 80 centimeter, forteller Østvold. 


I den fine butikken kan de tilby alt fra bad og garderober til soveromsløsninger, men det er ingen tvil om hva som er hovedfokuset: kjøkken. Østvold forteller at det blir stadig mer integrering av kjøkkenet inn mot stue og spisestue, og at folk gjerne vil ha åpne løsninger.


- Det vi egentlig gjør er å selge drømmene til kunder. Vi skal være veiledere og bistå i prosessen, og har alltid første møte sammen med kunden i en såkalt tegnetime. Da får vi en idé om hva de egentlig er på jakt etter. Det kan være utslagsgivende for hvordan vi bygger opp kjøkkenet, og det er helt klart at det er kundene som skal stå i fokus hele tiden.  


Østvold er overbevist om at det fortsatt er mange som setter pris på oppfølging og personlig service. Med dette i sikte skal de fortsette den gode utviklingen.


- Kvik Kjøkken Kristiansand har et potensiale til å bli mye større, og vi har mye å gå på når det gjelder bedriftsmarkedet, med byggmestere og små entreprenører. Vi ønsker å ta en posisjon som gjør at når folk tenker nytt kjøkken, så tenker de på Kvik.


Les mer...

2017-04-04 16.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv