171019 LP

Gode toner med Live Production

Store og små arrangementer, konserter og eventer har én ting til felles: De blir mye bedre med bra lyd- og lysanlegg. Med en profesjonell totalleverandør innen lyd, lys og scene som Live Production, får du alt på ett sted.

- Hva er det kunden skal arrangere? Hva trenger kunden av utstyr? Det første vi gjør er å hente inn de nødvendige opplysningene vi trenger for å kunne gi en komplett pris på en komplett leveranse. 


Finn Nilsen er innehaver av Live Production i Kristiansand. Familiebedriften betjener et stort antall kunder med utleie av alt innen lyd, lys og scene til alle typer arrangementer. I tillegg selger de relaterte produkter som mikrofoner, forsterkere, høyttalere, scener, miksebord, trosser, lys og taljer. De har også et greit utvalg av produkter innen AV; som projektorer og lerret i mange forskjellige størrelser.


Nilsen har dessuten en bakgrunn som elektriker. I Live Production fungerer han som lydtekniker, servicemann, reparatør, sjåfør og installatør. Han kjøpte sitt første konsertanlegg i 1980, og startet opp Kristiansand Lyd og Elektroservice i 1994. Navneendringen kom noen år senere. I dag holder han hjulene i gang sammen med kona Ranveig og sine tre sønner.


- På utleie-biten ønsker vi oss flere privatkunder. Mange tenker nok at det vi leverer blir for stort. 

Men vi leverer til alle mulige arrangementer. Alt fra en velforening som trenger et enkelt taleanlegg til årsmøtet, til store konserter med flere tusen mennesker. Vi gjør også mange konserter og event-jobber. Da leverer vi gjerne alt. Kunden trenger bare en artist med gitar, så gjør vi resten. Når det gjelder salg av produkter, er kundene alt fra bede- og forsamlingshus til ungdomsklubber, kulturhus, utesteder og diskotek. Vi selger også til private, men dette utgjør ingen stor del av virksomheten.


Live Production påtar seg gjerne mer utleie til små arrangementer. Folk som skal feire et 50-årslag eller bryllup er hjertelig velkommen til å ta kontakt. Man kan leie et bra lydanlegg til slike formål for rundt en tusenlapp, ifølge Nilsen.  


- God service og fornuftig pris er viktig. Mange i vår bransje har ambisjoner om å raskt bli veldig store, men slik tenker ikke vi. “Vi skynder oss langsomt”. Vi ønsker å vokse i et fornuftig tempo. Det er viktig å ta jobber som ikke er for store i forhold til hva du kan levere. Du kan gjøre hundre gode jobber, men gjør du én som går skeis, er det den folk husker, forteller han.


- Det er viktig å være litt forutseende på jobb, og legge til rette for at ting skal gå mest mulig smertefritt for alle. Når både arrangør og publikum har hatt en god opplevelse, har vi gjort jobben vår, avslutter den driftige innehaveren

Les mer...

2017-03-23 12.00

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Live Production
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    38 18 20 75
  • Adresse:
    Mjåvannsveien 33B
    4628 Kristiansand
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv