171005 MB171005 MB2

Den pålitelige tømreren

Han er ærlig og holder alltid avtaler. Når han er ferdig med et oppdrag, er han nøye på å gå gjennom jobben sammen med kunden. På den måten kan han være helt sikker på at kunden er fornøyd. “Feil skal ikke skje, og jeg er veldig pirkete”, sier Martin Engebretsen.

Med en slik innstilling og arbeidsmoral er det ikke rart at det har gått i ett siden oppstarten av Martins Bygg & Tømrertjenester i Flekkefjord, september 2013. Engebretsen hadde jobbet hos en lokal entreprenør i nærmere 10 år, da han fant ut at han ville prøve noe nytt. Siden har det gått slag i slag.


- Forretningsideen er å gjøre de mindre tingene som de store firmaene vanligvis ikke påtar seg. Det kan være både små og litt større jobber innen bygg, rehabilitering og vedlikehold. Eneboliger blir for stort, men jeg påtar meg for eksempel bygging av garasjer eller tilbygg, utvidelse av eller bygging av nye verandaer, oppussing av bad og kjøkken og innsetting av dører og vinduer. Jeg gjør alt mulig som har med bygge-relaterte oppdrag å gjøre.


Å jobbe alene kan ha sine utfordringer i blant, men Engebretsen har arbeidere han kan leie inn eller samarbeide med på større jobber. Ellers trives han veldig godt med å jobbe alene.


171005 MB1


- Men jeg passer alltid på å ikke ta på meg for mye. Jeg gjør bare det jeg klarer å håndtere innen enhver tid, slik at folk ikke må vente. Dette er også noe jeg får skryt for av kundene, både håndteringen underveis og sluttresultatet. Så langt har jeg ikke hatt behov for å ta jobber utenfor Flekkefjord, men jeg gjør det hvis det blir behov for det.


Martin Engebretsen er utdannet tømrer med fagbrev. Han tar oppdrag både på timesbasis og til fastpris. Han kan gi begge typer tilbud, avhengig av hva kunde ønsker og hvilket behov det er snakk om. Et oppdrag begynner alltid med en befaring før han gir et tilbud.


- Jeg er flink til å holde kundene informert underveis, og jeg er alltid ærlig på hva som bør gjøres, slik at kundene ikke får noen ubehagelige overraskelser. Det setter kundene pris på. I tillegg er jeg er veldig fleksibel og kan møte opp ved behov, både i helgene og om kveldene. Arbeidstida er veldig varierende, men man må være litt imøtekommende. Det er bare å ta kontakt, for ingen jobb er for liten eller for stor, sier han med et smil.


Størstedelen av kundebasen består av private, men Engebretsen leier seg ut til flere større firmaer i distriktet for å ha flere strenger å spille på. Ønsket for fremtiden til Martins Bygg & Tømrertjenester er i utgangspunktet å fortsette som i dag. Skulle pågangen øke kraftig, så vil han vurdere å ansette noen.

Les mer...

2017-02-28 11.30

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    • Martins Bygg & Tømrertjenester
    • Facebook
    • Telefon:
      47 61 75 32
    • Adresse:
      Gråsteinsveien 13a
      4400 Flekkefjord
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv