171071 MB

Optimalt og prisgunstig | Metall Bygg AS

Forutsetningen for Metall Bygg AS er at de driver kun med det de er gode på. I følge daglig leder Audun Holte Fledsberg er det enkle næringsbygg med fire hjørner og flatt tak. Punktum!

Sammen med tre andre kjøpte han opp avdelingen som ble til Metall Bygg AS i Kristiansand i 2010. De første årene jobbet de mest som underentreprenør på næringsbygg for større entreprenører. 


- Etter hvert fikk vi flere prosjekter fra byggherrer som ønsket å bruke oss direkte. Siden har dette utviklet seg. Per dags dato har vi råbygg-entreprise direkte for byggherrene, med komplette stålbygg med alt av betongarbeid, samt en god del totalentreprise på enkle næringsbygg.


Fledsberg forklarer en typisk prosess hvor kunden kontakter dem. En eiendomsbesitter eller byggherre sitter på en tomt, og har blitt kontaktet av en potensiell leietaker. Da setter Metall Bygg AS seg ned med begge parter. I en åpen diskusjon kommer de sammen frem til hvordan de kan bygge et bygg som begge er fornøyd med, til en så lav pris som mulig.  


- Vår oppgave er å ivareta både byggherren og leietakerens sitt perspektiv i forhold til lønnsomhet og funksjonalitet. Fellesnevneren er at det skal bygges til en så høy kvalitet som mulig til en så lav pris som mulig. Og det har vi, helt ubeskjedent, blitt veldig flinke på.


Metall Bygg AS jobber også opp mot mindre eiendomsbesittere. Andre prosjekter kan være å bygge et bygg som skal deles inn i ulike seksjoner, ment for utleie eller salg. Da handler det om fleksibilitet. 



- Vi velger optimale løsninger for alle parter, og bruker enorme ressurser på prosjektutvikling. Jo tidligere vi kommer inn i prosessen, jo bedre. Metall Bygg AS er opptatt av redelighet. Kunden skal aldri tvile på motivet vårt: å prøve å gjøre alle prosjekter så prisgunstig som mulig.

Les mer...

2017-04-04 16.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Metall Bygg AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    909 86 079
  • Adresse:
    Mjåvannsvegen 72
    4628 Kristiansand S
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv