171013 MH

Alt i maling | Michael Hansen ENK

Michael Hansen og Tommy Bernhus tar på seg alle oppdrag innen bygg og anlegg, tapetsering og snekring, men særlig er det innvendig malerarbeid de har spesialisert seg på.

De to Askim-guttene hadde arbeidet i samme firma i flere år da de bestemte seg for å starte opp på egen hånd. Om kunden ønsker det, tar entreprenør-duoen gjerne utearbeidet også – så lenge det er mellom fem og ti plussgrader. Det er den temperaturen man bør ha hvis man vil male ute, forklarer Michael.  


– Vi har akkurat gjort ferdig to enmannsboliger i Nannestad, og nå på nyåret skal vi ha to til. De bruker vi litt som referanse. I tillegg har vi hatt et hus i Drammen og et hus her i Fredrikstad. Det var jo egentlig der det startet med oss som firma, smiler han. 


Mange av oppdragene finner paret på Mitt anbud på nett, en del har selvsagt også gått via kontakter og bekjente, men i hovedsak er det anbudsrunder det går på. Firmaet tar jobber i Oslo og Akershus, med hele Vestfold fra Larvik og nordover som grense. Det blir i hovedsak oppdrag i Oslofjord-området. Det er en grei reisevei, mener de. 


– I denne bransjen er det referansene som teller. I et oppussingsprogram på TV går det gjerne veldig fort. Der setter de opp et hus på fem dager! Men de viser ikke over hvor mange håndverkere som egentlig er innom i løpet av de fem dagene! På en «vanlig» enebolig bruker vi kanskje rundt 14 dager på malerarbeidet. Er boligen større, tar det lenger tid, forteller Tommy.  


På arbeidsplassen får de gjerne utdelt fargekoden, og deretter står firmaet selv for alt av materiell. Da vet de at de får den malingen og den kvaliteten de ønsker. 


– På sikt ser vi gjerne for oss at det kan bli flere arbeidsplasser – og at vi kan begynne med nybygg og få flere fag under oss, smiler Hansen. 

Les mer...

2017-04-04 15.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Michael Hansen ENK
  • E-post
  • Telefon:
    99 10 94 96
  • Adresse:
    Stikkveien 6, 1808 Askim
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv