172015_4172015_2172015172015_1172015_3172015_6

Snaddermat på Minas fat

Folk glemmer aldri steder hvor de har fått god service, god kvalitet og god smak. Nettopp derfor kan Minas Kafeteria AS på Fauske feire 10-årsjubileum i år! Hit strømmer både lokalbefolkningen og turister til for deilig pizza, saftig kebab og spennende tyrkiske retter.

Innehaver Ramazan Temur legger ikke skjul på at det ligger mye hardt arbeid bak suksessen til Minas Kafeteria AS. Men så er han også lidenskapelig opptatt av å gi gode matopplevelser og den beste servicen til kundene sine. Siden 2009 har de holdt til i fine lokaler på Amfi Fauske.


172015


- Kundene våre er ikke bare ungdommer, men folk i alle aldre, fra ett år til 100 år. Hit kommer alle aldersgrupper for å spise, også familier. Det er min interesse å yte god service og gjøre det mulig for alle å kunne gå ut og spise.

Menyen til Minas Kafeteria AS er stor og innholdsrik. Av spesialiteter vil Temur fremheve husets egen kebab i tillegg til pizzaene og de tyrkiske rettene de lager. Sistnevnte kan være alt fra grillspyd til tyrkiske kjøttkaker med godt tilbehør som pitabrød og tzatziki. Dette selger de klart mest av, men for sultne gjester er det også mulig å kose seg med både fisk, kjøtt- og biffretter samt pasta.


- Vi har mange turister på besøk om sommeren. Da har vi en egen meny med flere fiskeretter og fiskesuppe. Turistene spør nemlig kun etter fisk om sommeren, forteller Temur med et smil.

Ellers har spisestedet mange faste kunder som kommer igjen år etter år, deriblant hytteturister. Og det er ikke få som stopper på Minas for en matbit på sin ferd nordover, og som legger reiseruta innom når de drar sørover igjen.


172015_2


- Service, smaken, troverdigheten og ærligheten. Det er mange ting som sammen trekker folk hit til oss. Hadde vi ikke hatt dette på plass, hadde vi ikke klart oss i alle disse årene. Men vi er ikke opptatt av å bare tjene penger, men gir også mye tilbake ved å sponse fotballag, ski- og svømmeklubber.


172015_3


Når kalde nordlandsvinder feier inn over byen har Minas Kafeteria en god beliggenhet i første etasje på Amfi-senteret. Men om sommeren kan man sette seg ned på uteserveringen deres, og kose seg med maten og utsikten mot havet. Med rause åpningstider frem til kl. 23 mandag til torsdag og helt til kl. 04 om natten fredag og lørdag, trenger man aldri å gå sulten i Fauske! Smakfulle retter og gode priser, det er kjennetegnet til 10-årsjubilanten.


172015_1


172015_7


Les mer...

2017-05-29 12.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    • Minas Kafeteria AS
    • Telefon:
      75 64 22 22
    • Adresse:
      Adresse: Sjøgata 74, 8200 Fauske
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv