kasernen_kasernehagen-web

Gi oss en utfordring!

Hvordan markerer man seg i en tøff bransje? Rørleggerfirmaet Moi Rør gjør det ved å sette kvalitet først. Og med mange kunder som stadig kommer tilbake, er det tydelig at de står for sine ord. Filosofien er enkel: hvis ikke jobben er solid nok, så kommer kunden heller ikke tilbake. Å levere kvalitet til avtalt tid er et velbrukt begrep, men i tilfellet Moi Rør er den helt på sin plass.

- Fordelen med å ikke være for stor, er at vi er veldig fleksible. Vi kaster oss kjapt rundt og har dedikerte ansatte som har lyst til å være med på dette. Og selvfølgelig har vi vært heldige som har gode kunder som gir oss mye oppdrag. Det har bidratt til at vi har fått fotfeste i regionen, sier Kåre Henning Åsly. Han er daglig leder i Moi Rør i Kristiansand. 


Typiske kunder for sørlandsfirmaet er totalentreprenører hvor de går inn og har underentreprise. Da tar de hånd om alt rørlegger-arbeid som skal utføres på et prosjekt - enten det er leiligheter eller næringsbygg. Her gjør de alt fra sanitæranlegg og sprinkelanlegg til varmeanlegg. En annen typisk kunde er eiendomsutviklere som utvikler eiendommer selvstendig, og som i prosessen knytter til seg et rørleggerfirma. Den tredje kundegruppen er byggmestere. Moi Rør sier ikke nei til privatkunder, og dette er for tiden en økende kundegruppe. 


Kuben_Arendal_kultur


- Fem av våre medarbeidere utfører serviceoppdrag. De ivaretar serviceavtaler på bygg og oppdrag som vi har utført tidligere, hvis kunden eller byggherren ønsker å ha en fagmann til å vedlikeholde bygget. Det er mye varme- og kjøleanlegg som trenger vedlikehold og ettersyn for å fungere optimalt. Gutta håndterer i tillegg alt av enebolig-utbygging og andre serviceoppdrag, forklarer Åsly. 


kaare_henning


Moi Rør ble etablert i 1988, og har siden økt jevnt og trutt når det gjelder ansatte. I dag er de totalt 28 dyktige medarbeidere. De har ikke noe mål om å ekspandere for mye, men foretrekker å ligge på en størrelse som passer til det markedet de opererer i. 


- Vi synes det er veldig gøy med utfordringer. Ofte er vi tidlig inne i planleggingen og bistår i forprosjekt sammen med utbygger, før det blir realisert. Da går det på planlegging av energiløsninger i form av varmeanlegg, og komme med forslag til gunstige løsninger. Dette gjelder også på renovering av næringsbygg, for med én gang man har en tomt man skal utvikle, må man knytte seg til vann og kloakk, forteller Åsly. 


st joseph alle_2


Les mer...

2017-04-19 19:45

174016åoda

Frå vatn til energi

Artikkel Ulstein Fjernvarme tek seg av heile drifta av energisentralen. Den innovative bedrifta har stort fokus på å kunne tilby kunden «skreddarsaum» for sitt fjernvarmeanlegg.
181043øksd

Ta steget opp til drømmetrappa

Artikkel Med hjelp fra Trappemakeren AS får du en norskprodusert, flott trapp som er tilpasset og skreddersydd for ditt hjem og dine behov.

Faktaruta

  • Moi Rør
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    971 01 330
  • Adresse:
    Ægirsvei 10, 4623 Kristiansand
IMG_3765

Jakten på naturlig skjønnhet

Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

5

Dyrevennlig app forenkler hverdagen for veggiser

Vegan Norway kartlegger veganske spisesteder

Arkiv