173004NYA173004173004,,,-173004-..mm173004-m

Består livet ditt av vedlikehold og atter vedlikehold?

Hva med å oppgradere badet med nye, flotte fliser i høst? Eller å ta et endelig farvel med traurig maling og pussing på den gamle terrassen til huset? Murerfirmaet Aanestad & Ueland AS på Varhaug tar jobben!

Nils Jarle Aanestad er murer og daglig leder i murerfirmaet på Jæren. Han etablerte det etter finanskrisen i 2008-2009, og startet opp alene. Partneren Oddbjørn Ueland kom inn som investor noen år etterpå. Ute i felten har Aanestad en ansatt som han jobber sammen med på oppdrag rundt om i Rogaland.



173004NYs



– Vi utfører oppdrag som muring av ovner og peiser, og vi rehabiliterer mange gamle og dårlige bad. Da styrer vi alt fra A til Å – fra riving og flislegging til å håndtere kontakten med andre håndverkere som snekkere og elektrikere. Vi hjelper kundene med alt innen bad.


Firmaet har også flere kunder i det populære hytteområdet i Sirdalen. Da går det mye i rehabilitering av piper, innsetting av nye stålrør og montering av nye ovner. Som murere tilbyr de et stort spekter av tjenester, understreker Aanestad. På den lange listen står også sparkling, lydgulv samt støping av gulv og terrasser. Det er dog rehabilitering de ønsker å fremheve som sin store styrke.


173004-


– Markedet er tøft, og det er et ekstremt fokus på pris. Hvis vi står for det meste på ett oppdrag, så kan vi levere og fullføre jobben rimelig kjapt. Kunder som ønsker seg nytt bad, har ofte først vært hos Modena fliser på Bryne og kikket på fliser. Etterpå ringer de oss, og så drar vi ut på befaring. Vi har et godt samarbeid med Modena.


– Det er mange stygge trapper rundt omkring. Vil noen for eksempel ha ei ny ute-trapp med skifer eller fliser på, så fikser vi det. Og i stedet for en terrasse i tre, kan vi støpe en i betong som vi legger membran og fliser på. Da blir det vedlikeholdsfritt, og man slipper å male den hvert år. I dag er det jo mange som nettopp vil ha det mest mulig vedlikeholdsfritt.


173004.p


90 prosent av kundegrunnlaget deres er privatkunder, så de ønsker seg gjerne flere bedriftskunder.


– Responsen er veldig bra, og folk er fornøyde. Skulle det hende at vi gjør noen feil, er det klart at vi må være raske til å rette opp, understreker Aanestad.


Avslutningsvis forteller han at firmaet har et mål om å ansette én ny medarbeider i året.

Les mer...

2017-08-02 13.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    • Murerfirmaet Aanestad & Ueland AS
    • Epost
    • Facebook
    • Telefon:
      959 30 965
    • Adresse:
      Lindevegen 3, 4360 Varhaug
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv