171095 MJF2171095 MJF1171095 MJF0

- Det beste med yrket er å etterlate seg et godt stykke arbeid

Badet ditt er i trygge hender når Murmester Janken Fensholt & Sønner står ansvarlige. Enten det gjelder rehabilitering eller nybygg, er det våtrom som er Oslo-firmaets store styrke.

- I utgangspunktet lever vi ikke av noen annen reklame enn fornøyde kunder. Alle kan gjøre feil, også vi, men da må man tilbake og rydde opp. Per i dag har vi, bank i bordet, ikke hatt noen store reklamasjoner. Småplukk kan jo oppstå, men da er det bare å sørge for at det blir tatt hånd om på en skikkelig måte. Det er vi veldig flinke til. Meg bekjent har vi et veldig godt rykte, forteller innehaver og grunnlegger Janken Fensholt.


Murmester Janken Fensholt & Sønner ble etablert for 25 år siden, og har på den tiden vokst fra én til ti heltidsansatte. De er godkjent som lærlingebedrift, og Janken kommer fra en familie av murmestere.


171095 MJF


- I min familie er alle generasjoner tilbake til tippoldefar murmestere, med unntak av familiens sorte får, faren min. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg har blitt murmester, selv om ting har blitt litt annerledes med årene. Nå er jeg bekymret for fremtiden til håndverksfagene. Det importeres arbeidskraft som er ufaglært, og det er for få utdannede mennesker som driver i bransjen i dag, fastslår Fensholt. 


Oslo-firmaet holder til på Tåsen i Oslo, og totalrehabilitering av våtrom står i fokus for driften. De fleste oppdragene finner sted i stor-Oslo; fra Drammen, Asker & Bærum til Ski, Drøbak og opp til Kløfta. Men det avhenger av kunden, og de er ikke snaue om å reise til Tromsø om det så er.


- Jeg har jobbet her i tolv år, men har nettopp blitt daglig leder i firmaet. Det beste med yrket er å kunne etterlate seg et godt stykke arbeid, som kan få leve levetiden sin fullt ut. Vi kan reparere og beholde det gamle, samtidig som vi kan lage noe nytt. I tillegg kommer variasjonen i arbeidshverdagen og ikke minst kundekontakten. Vi møter og blir kjent med masse flotte folk hver dag. Jeg er stolt av å være murmester, det er et yrke som må holdes i hevd, sier Johann Ludvigsen.


171095 MJF3


- Stort sett går det veldig bra, vi får mye skryt og har en bra kundebase. Å være ti ansatte er en behagelig størrelse, for man skal jo skaffe jobb til alle. I tiden som kommer skal vi få en lærling igjen, slik at vi gjør vår del med å sørge for at faget overlever. Det kan absolutt anbefales å bli murer! Etter hvert kommer det nok til å fremtvinges en endring, for det er et skrikende behov for håndverkere i dag, avslutter Fensholt.

Les mer...

2017-03-20 10.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Murmester Janken Fensholt & sønner AS
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      91631142 / 23030870
    • Adresse:
      Maridalsveien 300, 0872 Oslo
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv