171060 NC0171060 NC171060 NC1

Vi setter varige spor etter oss | NCC Norge AS

NCC Norge AS er en stor aktør her til lands med en klar profil både i forhold til miljø, og til det å ha egne ansatte. Det ser de verdien og nytten av. - Byggebransjen er veldig spennende, og det er gledelig å se at stadig flere velge byggfag som utdanning, sier Christian Hamilton Meyer.

- Vi har en målsetning om at vi skal ha minst 5% lærlinger i forhold til fast ansatte. Totalt har vi 90 lærlinger, med datterselskapene inkludert. I fjor fikk vi inn søknader fra langt flere enn vi hadde arbeid til. Det jeg synes er viktig, er at man ikke skal være redd for å søke om lærlingplass selv om karakterene ikke er helt topp. Orden, oppførsel og fravær er det vi ser på, så kommer resten av seg selv. Ofte ser vi at lærlinger blomstrer opp når de får ansvar.


Meyer har ansvaret for bedriftens lærlinger innen tømmer og betong i Oslo, Akershus, Østfold og Hedmark. Jobben hans omfatter også å sørge for at de har egne arbeidere i prosjektene, og for at de kan gå ut i markedet og jobbe eksternt som en underentreprenør i andre bedrifter i rolige perioder.


- Jeg brenner for dette med å ha egne håndverkere. Det er noe med å kunne definere kvaliteten på det vi leverer. Jeg føler at det gjør at vi får trimmet våre løsninger, slik at det blir en felles tankegang om hvordan NCC vil at det skal være. Derfor har jeg stor tro på at det å ha egne fagarbeidere, for det gir oss best resultater.


NCC har høy kompetanse på miljø, og leverer veldig mange gode bygg med de beste klassifiseringene. Fantastiske Brynseng skole i Oslo og Polaris kontorbygg på Lysaker er to eksempler. 


- Det jeg liker best med bransjen, er at man setter varige spor etter seg. Når man kjører rundt i Oslo og ser prosjekter man har vært med på, så blir man stolt, avslutter Meyer med et smil.


171060 NC1

Les mer...

2017-04-04 15.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv