171060 NC0171060 NC171060 NC1

Vi setter varige spor etter oss | NCC Norge AS

NCC Norge AS er en stor aktør her til lands med en klar profil både i forhold til miljø, og til det å ha egne ansatte. Det ser de verdien og nytten av. - Byggebransjen er veldig spennende, og det er gledelig å se at stadig flere velge byggfag som utdanning, sier Christian Hamilton Meyer.

- Vi har en målsetning om at vi skal ha minst 5% lærlinger i forhold til fast ansatte. Totalt har vi 90 lærlinger, med datterselskapene inkludert. I fjor fikk vi inn søknader fra langt flere enn vi hadde arbeid til. Det jeg synes er viktig, er at man ikke skal være redd for å søke om lærlingplass selv om karakterene ikke er helt topp. Orden, oppførsel og fravær er det vi ser på, så kommer resten av seg selv. Ofte ser vi at lærlinger blomstrer opp når de får ansvar.


Meyer har ansvaret for bedriftens lærlinger innen tømmer og betong i Oslo, Akershus, Østfold og Hedmark. Jobben hans omfatter også å sørge for at de har egne arbeidere i prosjektene, og for at de kan gå ut i markedet og jobbe eksternt som en underentreprenør i andre bedrifter i rolige perioder.


- Jeg brenner for dette med å ha egne håndverkere. Det er noe med å kunne definere kvaliteten på det vi leverer. Jeg føler at det gjør at vi får trimmet våre løsninger, slik at det blir en felles tankegang om hvordan NCC vil at det skal være. Derfor har jeg stor tro på at det å ha egne fagarbeidere, for det gir oss best resultater.


NCC har høy kompetanse på miljø, og leverer veldig mange gode bygg med de beste klassifiseringene. Fantastiske Brynseng skole i Oslo og Polaris kontorbygg på Lysaker er to eksempler. 


- Det jeg liker best med bransjen, er at man setter varige spor etter seg. Når man kjører rundt i Oslo og ser prosjekter man har vært med på, så blir man stolt, avslutter Meyer med et smil.


171060 NC1

Les mer...

2017-04-04 15.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv