174011s174011174011deq174011sdaq174011weq

De har kanskje markedets beste totalpakke

I en årrekke har Nordic Last og Buss vært markedsleder på buss i landsdelen, men vinner nå også stadig større markedsandeler på lastebilsiden.

Kjøper du Volvo, kjøper du samtidig en totalpakke som sikrer både sjåfør og bileier de beste arbeidsforholdene, og det beste utgangspunkt for lønnsom drift.


Det er et imponerende nettverk Stig Pettersen kan vise frem på kartet. Han er daglig leder for distrikt sør i Nordic Last og Buss, som totalt består av 15 avdelinger fra Saltfjellet i sør til Vadsø i nord. Pettersen har ansvaret for avdelingene i Bodø, Fauske, Svolvær, Leknes, Sortland, Harstad og Narvik, og har i tillegg et overordnet ansvar for salg i hele Nord-Norge. Selskapets to hovedprodukter er lastebil og buss, og i Nord Norge har de nå vunnet markedet flere år på rad.

Nordic Last og Buss AS eies av Trucknor AS, som er Volvoforhandler fra Arendal i sør, til Sogn og Fjordane i nord. I tillegg er de eier av fem bedrifter som leverer påbygg til lastebilene deres.


Med andre ord: Norges største privateide lastebil- og påbyggsforhandler.


– Når det gjelder lastebil er det snakk om stor forskjell på å selge i Nord Norge, sammenlignet med mer sentrale strøk. I Nord Norge er det mye geografi, og landsdelen utgjør cirka åtte prosent av det totale lastebilmarkedet i Norge. I nord er det stor grad av private bileiere og litt salg til offentlig sektor som kommuner og offentlige selskap. Noen har én bil, andre har kanskje tretti, men vi har et bredt spekter av lastebileiere i nord som «står han av» til tross for konkurranse fra utlandet. De driver gode nordnorske selskap som tjener penger, forteller Pettersen.


Uavhengig av produktutvalget er kundene ofte avhengig av å ha et verksted som tar seg av service og reparasjon. Nordic Last og Buss har femten anlegg fordelt over landsdelen, og i Narvik har de sist sommer åpnet helt nytt Volvo-anlegg med ni mekanikere og tre administrativt ansatte.


– Kjøper du Volvo, får du en totalpakke som gir de beste løsningene over tid. Vi gir opplæring ved overlevering av bilen, og i samarbeid med Transportkompetanse får kunden også kjøreopplæring for at sjåføren skal få god kjennskap til hva slags produkt han kjører, både for å gjøre en best mulig jobb og for å spare drivstoff. Vi tilbyr en totalpakke som består av bilen, flåtestyringssystem, sjåføropplæring, finansiering, og forsikring – med andre ord nesten alt «på en plass». Vi er en totalleverandør til det nordnorske lastebilmarkedet.


Som lojal Volvokunde får du også muligheten til å delta på et eksklusivt program innenfor

Volvo Ocean Race, et verdensomspennende seilas. Volvo tilbyr sine kunder å delta på kundeturer til ulike destinasjoner i verden, noe som er svært populært blant kundene. Her kombineres faglig påfyll med ærlige tilbakemeldinger fra kundene; det blir det positive opplevelser av.


– Kombinasjonen av gode produkter og kompetent personell, er de viktigste suksessfaktorene til Nordic Last og Buss AS. Vi driver også egen skole for lærlinger hvor vi utdanner mekanikere for fremtiden, og er du lærling og ønsker en fremtid innenfor lastebilverden, oppfordrer jeg om å ta kontakt med oss, avslutter Stig Pettersen.

Les mer...

2017-10-03 09.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv