173071ss173071dfgas173071dsfs173071dd173071sfs173071esp

Vil du la Norgesbygg Sør bygge husdrømmen din?

Som en del av kjeden Norgeshus, setter Norgesbygg Sør AS opp fine og solide boliger av beste kvalitet. Mandalsfirmaet er seg bevisste at de er med på å realisere kundenes drømmer.

Det er en oppgave de tar på alvor.

– Nettopp derfor må vi strekke oss langt slik at de får en god opplevelse, understreker eier og daglig leder Tor Arne Lohne.


Det Norgeshus leverer er utrolig gjennomarbeidet. De har en vanlig huskatalog, men også noe de kaller konseptboliger, som heter Trend-boliger. Dette er veldig gode boliger som er litt enklere og kjappere å bygge.


– Kjeden er blant de fem største i Norge, så vi får tilgang på mye gjennom dem - både av tegninger og muligheten til å jobbe med arkitekter. Kjeden hjelper oss også mye i forhold til tekniske krav og slikt. Det kommer jo nye krav hele tiden.


173071sffs


De bygger Norgeshus for kunder som eier egne tomter, men for det meste kjøper Norgesbygg Sør AS tomteområder hvor de bygger ut boliger de har tegnet selv. I det siste har de blant annet bygget en bolig på Kalleberg i Farsund samt 25 leiligheter i Lyngdal og et område med 15 boliger i Nikolasvei i Mandal. Nå om dagen er de opptatt med et prosjekt på Buøystranda i Mandal.


– Her holder vi på med fire eneboliger i rekke, hver på 170 kvadratmeter og med tre soverom. Disse har beliggenhet rett ved elva, på vestsiden av byen. Det er flott utsikt og sol til klokken 22-23 på kvelden om sommeren. Her skal det lages til både egen sandstrand og fotballøkke etter hvert, og det kommer til å bli et fantastisk boområde når det blir ferdig, forteller Lohne ivrig.


173071esp


Selv kom han inn i bransjen i 1997, da jobbet han først med byggevare på Vigeland og siden med elementproduksjon. Så i 2007 flyttet han til Mandal og drev på egen hånd i en periode før de begynte med bygging av hus og hytter. Han er utdannet økonom, men har med seg en svigersønn i firmaet som er tømrer og som blir ferdig som byggmester til sommeren. Den faste staben ellers består av en eldre medarbeider og en lærling. Ved behov leier de inn ekstern arbeidskraft. 


– Hvis du sitter i Farsund og går inn på Norgeshus’ nettsider og ber om å få tilsendt en katalog, så får jeg en e-post om det. Da sender jeg som regel ut en melding til kunden med en gang og takker for interessen. Om personen har konkrete planer om å bygge hus, legger jeg ved priser og beskrivelser, men vi vil gjerne treffe kunden. Da får vi overlevert huskatalogen, eller husboka, i egen person.


Strekker seg langt for kundene

Enkelte hus selger de direkte fra katalogen til Norgeshus, men de fleste kundene tar utgangspunkt i et kataloghus og gjør sine egne endringer. De kan selv velge løsninger for kjøkken og bad. Kjeden har Montér som leverandør, som også tilbyr kjøkken. Ellers i Mandal har Norgesbygg Sør AS ofte brukt Strai som kjøkkenleverandør, og i Lyngdal bruker de mye Hamran, fordi de ønsker å samarbeide med lokale.


173071dsfs


– Er det kunder som for eksempel vil ha et Ikea-kjøkken, så er det greit, det. Vi prøver å være fleksible, og kan montere og sette opp dette også. Vi bygger jo en drøm for kundene som de mest sannsynlig bare gjør én gang i livet, så vi må strekke oss langt slik at det blir en god opplevelse for dem også.


Norgeshus har drøyt 100 forhandlere spredt rundt om i landet. Lohne og hans firma dekker Farsund, Lyngdal, Lindesnes, Mandal, Audnedal og Hægebostad. Neste forhandler vestover ligger i Egersund, og så er det en i Varhaug, forklarer han.


– Jeg er veldig fornøyd med at vi hele tiden blir oppdatert på alt det siste og viktigste – fra nye forskrifter til kursing, kundebehandlingsprogram og felles innkjøpssystem.


173071sfs


Lohne er også fornøyd med fremtidsutsiktene, selv om boligmarkedet i Mandal er litt rolig akkurat nå. Han ser positivt på fremtiden, for det er mye som skjer i regionen fremover. Nytt kulturhus har Mandal allerede fått, ny bro, og et nytt kaianlegg. I tillegg bygges det et hotell i byen som skal stå klart i 2019. Nytt fengsel kommer også. Sammen med den nye E39 tror Lohne at dette vil føre til tilflytning og vekst i byen, og at folk vil bygge boliger.


– Vi opplever at kundene er fornøyde, og da er vi også veldig fornøyde. Det står i alle kontraktene som megler skriver, på egne tomter, at vi leverer huset byggrengjort. Men vi leverer alltid huset ferdig nedvasket - alt fra vinduer til kjøkken, gulv og tak er nedvasket. Når vi overleverer et hus til kunden, kan han flytte rett inn. Da får vi samtidig sjekket huset og at alt er i orden før kunden flytter inn.

Les mer...

2017-09-25 16:00

193019w3

Fordelene med rumensk arbeidskraft

Artikkel Bemanningsfirmaet Arctic Resource AS leier ut rumensk personell til verksted- og verftindustrien. – De har en stor arbeidsmoral, og er et redelig og stolt folkeslag.
cilier 3

Skjønnhet fra Sverige sprer seg over hele verden

Artikkel BB Glow er den nyeste og heteste behandlingen i skjønnhetsbransjen. En skånsom og vennlig ansiktsbehandling for deg som vil ha en strålende hud.

  Kontaktinformasjon

  • Norgesbygg Sør AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   905 19 531
  • Adresse:
   Doneheia 116A, 4516 Mandal
  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Arkiv