172047_1172047172047_2172047_3

Vi tar jobben - det kan du stole på! - Ogna Installasjon AS

De er til å stole på, og de utfører jobben til avtalt tid og til avtalt pris. Så kort og greit kan man oppsummere kjernen i driften til Ogna Installasjon AS. “Er det noen problemer, så fikser vi det med en gang - uten diskusjon”, sier daglig leder Einar Christian Nielsen kontant.

Med 10 ansatte har selskapet i Sirevåg en egen serviceavdeling som tar seg av serviceavtaler mot industri. I tillegg kommer tre arbeidslag som jobber på nye hus, hytter og boliger. 70 prosent av kundebasen består av bedrifter og næring, mens resten er private. Geografisk dekker Ogna Installasjon AS Stavanger, Sandnes, Egersund, Moi og Sokndal.


- Vi kan utføre alt innen elektro, fra små stikkontakter til store kontakter med styring. På oppdrag med styringspaneler leier vi inn folk fra ECS Automasjon på Bryne, for vi har ikke egne automatikere i staben. Ellers er trenden i dag smarthusløsninger. Der kan man gjøre nesten hva som helst, med lys, varme, persienner, wi-fi, lyd, hi-fi, radio og bilde. Det er bare fantasien som setter grenser. 


- I tillegg er vi mye involvert i renoveringer. Det går på sikkerhet når vi river ut gamle sikringsskap. Særlig i gamle hus er det viktig å tenke på sikringsskap.


Einar Christian Nielsen forteller at firmaet er fra slutten av 1950-tallet. Det var bestefaren hans Egil Nielsen som startet opp, før faren overtok driften rundt 40 år senere.


- Det var helt andre tider da bestefar begynte. Den gangen gikk det i installasjon i privathus og på gårder og nabobedrifter som driver med fiskeforedling og minkpels. Vi gjør litt av dette enda, selv om disse lokalbedriftene har blitt mindre. Selv begynte jeg i Ogna Installasjon AS i 1997, og faren min, som er installatør, er fortsatt med. Målet vårt fremover er å opprettholde den arbeidsmengden og omsetningen vi har i dag.


Han trekker frem gode samarbeidspartnere som Bjerkreim Trelast, Si Bygg og Rogalandshus på Bryne. 


- Tidligere har det vært mye press på pris, men siden august i fjor har vi økt staben med én mann. Det vitner om at vi gjør det bra, og at det går oppover i markedet igjen. I dag er det vanvittig mange lærlinger i bransjen som ikke får jobb, men selv har vi nå to stykk i staben.


Og hva får så Ogna Installasjon AS skryt for av sine fornøyde kunder?



- At vi kommer til avtalt tid og gjør den jobben som skal gjøres. Slagordet vårt er “riktig utført jobb til avtalt tid”.


Les mer...

2017-05-09 11.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    • Ogna Installasjon AS
    • Mail
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      51791390
    • Adresse:
      Sørskogvegen 8, 4364 Sirevåg
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv