171092 OE

Full oppfølging og god kvalitet hos din lokale byggmester

Det bor ikke mer enn drøyt 10 000 mennesker i Lillesand kommune. Likefullt har det lokale byggmesterfirmaet Olav Eigeland AS røtter helt tilbake til 1948. Daglig leder Bjørn-Ove Mariussen svarer kontant på spørsmålet om hvordan de har klart seg så godt i så mange år.

- Det er ved å levere kvalitet, og det er viktig for oss. På et lite sted må du levere kvalitet, ellers sliter du. Og det er det som betyr noe i Lillesand. Vi bygger for tredje generasjon, hvor vi først har bygd for besteforeldrene, deretter for foreldrene og så ungene til slutt. Det går mye på jungeltelegrafen, det er helt klart, sier han. 


Oddvar Eigeland startet det hele i 1948 før sønnen Olav Eigeland kom inn i driften. Han er svigerfaren til Mariussen, som selv ble daglig leder i 2000 etter å ha startet som lærling i 1991. Per i dag har Olav Eigeland AS ni ansatte, inkludert en lærling, samt tre innleide. Mariussen forteller at de er en totalleverandør som leverer alt. 


- Vi bruker faste underentreprenører, som rørleggere, elektrikere, malere og flisleggere. Slik kan vi tilby full pakke til kundene, og med egen arkitekt kan vi gjøre alt fra søknadsprosess til ferdig bygg. Ingen prosjekter er hverken for store eller for små, vi tar alt.


For tiden holder de på med et prosjekt på Tingsaker hvor de bygger et funkishus. Her er det Mariussen junior som styrer og bygger, og sønnen er også i full gang med å ta mesterbrevet. 


- Problemet i markedet i dag er å finne enkelttomter. Altså å slippe å måtte kjøpe store tomteområder til 40-50 millioner. Det er utfordringer i forhold til å få lov til å utnytte og videreutvikle tomtene også. Beliggenheten er jo veldig viktig, og nå kommer vi bare lenger og lenger vekk fra sentrum. Det er ikke mange sentrumsnære tomter igjen, forteller han.


I tillegg til å jakte på gode tomter skal Olav Eigeland AS fortsette den videre driften som i dag. Det vil si å bygge og rehabilitere hus med høy kvalitet på utført arbeid.  


- Fordelen med å bruke oss er at vi leverer kvalitet. Hver kunde er viktig for oss. Her er det full oppfølging og alle blir ivaretatt. Vi finner gode løsninger og gir gode råd. Olav Eigeland AS er en lokal byggmester som jobber hovedsakelig for lokale kunder fra Lillesand. Det fungerer greit, og vi har minimalt med reklamasjoner. Som byggfirma følger vi opp og er løsningsorienterte. Kort behandlingstid og at vi tar tak i ting og gjør det fort - det er fordelen med å ikke være for stor. 

Les mer...

2017-03-20 13.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv