173072fksjes173072sasds173072sasdsdsdsds173072sasssd173072ssd173072fkxsjes173072esd173072egssd173072egsd

Disse oppfyller boligdrømmen din

«Vi har utviklet oss i riktig retning i de årene vi har holdt på. Nøkkelordene for oss er å bygge stein for stein.»

– Det siste halvannet året har vi satset mye mot vei og anlegg i tillegg til det mer tradisjonelle som går på bygg. Vi driver både med totalentreprise på leilighetsbygg og offentlige bygg, og jobber hovedsakelig for næringskunder.


Dette forteller Edmund Jaabæk, daglig leder og medeier i PGE Entreprenør AS i Mandal. Selskapet er en totalleverandør som har eksistert i dagens form siden 2012. Da ble to selskaper slått sammen for å få en mer effektiv administrasjon og for å kunne benytte seg av hverandres kontakter. Det ene var et tømrerfirma mens det andre var betongrelatert.


173072ssd


Siden har de vokst jevnt og trutt både i omsetning og antall ansatte. I dag er Jaabæk ansvarlig for 30 ansatte som jobber mye på barnehager og store leilighetsprosjekter. De regner på anbud fra nord til sør og fra øst til vest, og kan jobbe over stort sett hele landet, sier han.


– Staben vår består av tømrere og forskalingssnekkere samt lærlinger. Aktuelle prosjekter vi har gående nå er et med 26 leiligheter i Lyngdal, hvor det nærmer seg innflytning for de første. I tillegg er vi i ferd med å avslutte et tunnelprosjekt på Stord. Der har man måttet rehabilitere for å møte nye forskrifter på krav til sikkerhet, og i den sammenheng har vi satt opp tekniske bygg. Ellers blir det mye jobbing på vei- og kraftverk-prosjekter fremover.


173072sasds


Ved siden av entreprenør-delen er de også forhandler av hus fra Boligpartner. Denne biten er skilt ut i et eget selskap, PGE Eiendom AS. Her er Lars Gustumhaugen bolig- og salgskonsulent. Han forteller at de startet som forhandler av Boligpartner i 2015. 


– Jeg er først og fremst ansatt for å selge hus. Nå satser Boligpartner mer på Sørlandet. Det tar tid å bygge opp en kundemasse og å komme seg inn på markedet, men vi er i gang! Her retter vi oss mot et område som går fra Kristiansand til Flekkefjord.


– Potensialet er stort, det er det ingen tvil om, for det er et stort område med en stor befolkning. Men vi vet at prosessen tar lang tid, supplerer Jaabæk.

Boligpartner kaller seg en ferdighusleverandør, men av de drøyt 8000 boligene Boligpartner har levert til nå, har så å si alle vært unike, forteller de. De kan tegne og forandre på boligene etter kundenes ønsker. Kjeden har egen både hus- og hyttekatalog, og særlig på hytter ser de at sørlendinger er mer interessert i moderne funkis-aktige stiler.

Oppfyller drømmer

– Det er en lang prosess fra folk begynner med å bestille en katalog på nettet til vi faktisk får solgt et hus. Men det er spennende, for jeg skal jo oppfylle noens drøm. De fleste gjør dette bare en gang i livet, og de fleste går rundt med en drøm om hvordan de skal ha det. Da er det spennende å få lov til å være med på å oppfylle den, sier Gustumhaugen engasjert.


173072fkxsjes


– Grunnen til at vi valgte Boligpartner er at det handlet om deres filosofi - hvordan de faktisk får prosessene i gang og får boligene ut, og hvordan det er kunden som er i fokus. Jeg opplevde at det viktigste for dem var ikke å få knyttet til seg en forhandler som kan skaffe dem inntekter via abonnement, noe som er vanlig, men at boligene de faktisk selger er det som generer inntektene deres. Og ikke minst er det en fordel med det enorme fagmiljøet de har, som er Norges største. De har arkitekter, ingeniører og en egen markedsavdeling, utdyper Jaabæk.


– Og jeg synes at Boligpartner er en veldig spennende leverandør. Selv om de, som jeg nevnte, kaller seg en ferdighusleverandør, så har vi muligheter til å tilpasse husene etter kundenes ønsker, innenfor visse rammer. Derfor kan vi tilby et enormt spekter - fra det tradisjonelle sørlandshuset og frem til funkishus med store vindusflater. Det er fantastisk å bygge hus på Sørlandet, med den skjærgården og utsikten som finnes mange steder, og da i tillegg å ha kjeden i ryggen, som gir masse støtte, faglig råd og hjelp, legger Gustumhaugen til.


173072egsd


PGE har foreløpig ikke egne boligtomter, men det er noe de vil jobbe med fremover. Derimot er de i dialog om et felt med inntil 40 hyttetomter på Ljosland. Her er planen å begynne å bygge den første hytta før vinteren. Ljosland er et snørikt område beliggende på fjellet med et enormt potensiale. Her går skiløypa rett utenfor døra, og man har sola både sommer og vinter.


– Vi skal legge stein for stein, sakte men sikkert. Og når vi setter opp nye hus er det god reklame, for vi bygger fantastisk fine hus!

Les mer...

2017-09-25 16:00

191038w1NY

– Vi står på huet for kundene våre

Artikkel Gode kontorlokaler kan effektivisere areal og skape trivsel for dine ansatte for å yte maksimal produktivitet og samhandling. SL Interiør & Kontor AS hjelper deg å nå dine mål med et kontorlandskap tilpasset...
191041w2

– Som vi sier til bedriftene: det å ha en lærling, er fremtidens ressurs!

Artikkel EOSØR; el-fagenes opplæringskontor Sørlandet, jobber iherdig for at alle ungdommer innen elektrofag skal få en læreplass. Slik får daglig leder Øystein Kommedal, kabalen til å gå opp.

  Kontaktinformasjon

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  NaimJosefiw4

  Superdesigner

  Design, teknologi og industri - Naim Josefi skaper magi med stor M.

  Arkiv