173072fksjes173072sasds173072sasdsdsdsds173072sasssd173072ssd173072fkxsjes173072esd173072egssd173072egsd

Disse oppfyller boligdrømmen din

«Vi har utviklet oss i riktig retning i de årene vi har holdt på. Nøkkelordene for oss er å bygge stein for stein.»

– Det siste halvannet året har vi satset mye mot vei og anlegg i tillegg til det mer tradisjonelle som går på bygg. Vi driver både med totalentreprise på leilighetsbygg og offentlige bygg, og jobber hovedsakelig for næringskunder.


Dette forteller Edmund Jaabæk, daglig leder og medeier i PGE Entreprenør AS i Mandal. Selskapet er en totalleverandør som har eksistert i dagens form siden 2012. Da ble to selskaper slått sammen for å få en mer effektiv administrasjon og for å kunne benytte seg av hverandres kontakter. Det ene var et tømrerfirma mens det andre var betongrelatert.


173072ssd


Siden har de vokst jevnt og trutt både i omsetning og antall ansatte. I dag er Jaabæk ansvarlig for 30 ansatte som jobber mye på barnehager og store leilighetsprosjekter. De regner på anbud fra nord til sør og fra øst til vest, og kan jobbe over stort sett hele landet, sier han.


– Staben vår består av tømrere og forskalingssnekkere samt lærlinger. Aktuelle prosjekter vi har gående nå er et med 26 leiligheter i Lyngdal, hvor det nærmer seg innflytning for de første. I tillegg er vi i ferd med å avslutte et tunnelprosjekt på Stord. Der har man måttet rehabilitere for å møte nye forskrifter på krav til sikkerhet, og i den sammenheng har vi satt opp tekniske bygg. Ellers blir det mye jobbing på vei- og kraftverk-prosjekter fremover.


173072sasds


Ved siden av entreprenør-delen er de også forhandler av hus fra Boligpartner. Denne biten er skilt ut i et eget selskap, PGE Eiendom AS. Her er Lars Gustumhaugen bolig- og salgskonsulent. Han forteller at de startet som forhandler av Boligpartner i 2015. 


– Jeg er først og fremst ansatt for å selge hus. Nå satser Boligpartner mer på Sørlandet. Det tar tid å bygge opp en kundemasse og å komme seg inn på markedet, men vi er i gang! Her retter vi oss mot et område som går fra Kristiansand til Flekkefjord.


– Potensialet er stort, det er det ingen tvil om, for det er et stort område med en stor befolkning. Men vi vet at prosessen tar lang tid, supplerer Jaabæk.

Boligpartner kaller seg en ferdighusleverandør, men av de drøyt 8000 boligene Boligpartner har levert til nå, har så å si alle vært unike, forteller de. De kan tegne og forandre på boligene etter kundenes ønsker. Kjeden har egen både hus- og hyttekatalog, og særlig på hytter ser de at sørlendinger er mer interessert i moderne funkis-aktige stiler.

Oppfyller drømmer

– Det er en lang prosess fra folk begynner med å bestille en katalog på nettet til vi faktisk får solgt et hus. Men det er spennende, for jeg skal jo oppfylle noens drøm. De fleste gjør dette bare en gang i livet, og de fleste går rundt med en drøm om hvordan de skal ha det. Da er det spennende å få lov til å være med på å oppfylle den, sier Gustumhaugen engasjert.


173072fkxsjes


– Grunnen til at vi valgte Boligpartner er at det handlet om deres filosofi - hvordan de faktisk får prosessene i gang og får boligene ut, og hvordan det er kunden som er i fokus. Jeg opplevde at det viktigste for dem var ikke å få knyttet til seg en forhandler som kan skaffe dem inntekter via abonnement, noe som er vanlig, men at boligene de faktisk selger er det som generer inntektene deres. Og ikke minst er det en fordel med det enorme fagmiljøet de har, som er Norges største. De har arkitekter, ingeniører og en egen markedsavdeling, utdyper Jaabæk.


– Og jeg synes at Boligpartner er en veldig spennende leverandør. Selv om de, som jeg nevnte, kaller seg en ferdighusleverandør, så har vi muligheter til å tilpasse husene etter kundenes ønsker, innenfor visse rammer. Derfor kan vi tilby et enormt spekter - fra det tradisjonelle sørlandshuset og frem til funkishus med store vindusflater. Det er fantastisk å bygge hus på Sørlandet, med den skjærgården og utsikten som finnes mange steder, og da i tillegg å ha kjeden i ryggen, som gir masse støtte, faglig råd og hjelp, legger Gustumhaugen til.


173072egsd


PGE har foreløpig ikke egne boligtomter, men det er noe de vil jobbe med fremover. Derimot er de i dialog om et felt med inntil 40 hyttetomter på Ljosland. Her er planen å begynne å bygge den første hytta før vinteren. Ljosland er et snørikt område beliggende på fjellet med et enormt potensiale. Her går skiløypa rett utenfor døra, og man har sola både sommer og vinter.


– Vi skal legge stein for stein, sakte men sikkert. Og når vi setter opp nye hus er det god reklame, for vi bygger fantastisk fine hus!

Les mer...

2017-09-25 16.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv