171128 PTN1

Si hallo til ditt sunne jeg | Personlig trener Natalie Totland

Personlig trener Natalie Totland elsker å hjelpe mennesker på vei på mot en sunn og positiv livsstil. I bunnen ligger et genuint ønske om at hver enkelt skal lykkes.

- En personlig trener, PT, gjør mye forskjellig. Det kommer an på behovet til kunden. Jeg jobber mye en til en, men har også det som kalles online coaching. Da kan jeg coache via nettet, og kundene får et kostholdsprogram og et treningsprogram som de følger. De rapporterer inn til meg hver uke, og så gjør vi endringer ut fra dette, forklarer Totland.


Totland har base i Bergen, og begynte som PT først og fremst fordi hun liker å jobbe med mennesker. Hun er svært opptatt av kosthold, ernæring og det å jobbe med det mentale. Høgskolestudier i idrett og utdanning ved Akademiet for personlig trening har gitt henne den nødvendige faglige bakgrunnen. Totland har også tatt massasjeutdannelse, kurs i kostholdsveiledning og studert trening under og etter graviditet.


- Jeg holder foredrag, skriver artikler og arrangerer treningsreiser sammen med Jomfrureiser i Oslo. De har spesialisert seg på temareiser for damer, og alle som er med på turene har til felles at de liker trening og fysisk aktivitet. På disse reisene holder jeg også foredrag om mental trening og kosthold. Tidligere har vi vært i blant annet Miami og Kroatia. I år skal vi til Thailand! sier hun entusiastisk.


Når Totland jobber stedbasert er det ut fra målsetningen til kundene, som er menn og kvinner i alle aldre. Noen vil ned i vekt, mens andre vil bygge muskelmasse. Som PT legger hun stor vekt på oppfølging. 



- Jeg bryr meg veldig mye om de jeg jobber med, og vil at de skal lykkes. Det tror jeg de merker, og det tror jeg gjør sjansen for at de skal lykkes større. I tillegg elsker jeg jobben min! 

Les mer...

2017-04-04 17.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv