185036w1185036w4185036w5185036w3185036w2

Skjønnhetsklinikken som pleier deg innenfra og ut

Klinikken Purple Lounge, går dypt ned til selve roten av problemet og tilbyr en helhetlig skjønnhetsbehandling som får deg til å stråle innenfra og ut.

Purple Lounge i Tønsberg, drives av Jeanette Lillebø, som byttet ut karrieren innen økonomi og logistikk med helse og skjønnhet. Hun brenner for å drive en skjønnhetsklinikk som behandler mer enn bare utseendet.


– Jeg har alltid vært veldig interessert i både kropp, helse og utseende, og jeg synes det er viktig å stimulere kroppen til å rense seg selv. Jeg er mer opptatt av helse enn skjønnhet egentlig, for alt kommer innenfra.


Det var slik Lillebø kom i kontakt med Ultratone - maskinen som utfører alle kroppsbehandlinger; renser, strammer opp og gjør godt.


– Men da jeg startet i Horten i 2014 med Ultratone, var det litt for mye fordommer og litt for lite kunder, avslører Lillebø, som i stedet valgte å starte en klinikk i Tønsberg. 


Der var hun i tre år, mens hun stadig var på utkikk etter et ledig og større lokale i nåværende bygg i Farmannsveien 3 i Tønsberg. Purple Lounge i Tønsberg fikk sin oppstart der i januar 2018, sammen med et knippe dyktige folk innen hudpleie.


185036w1


Varierte tjenester

– Vi kan tilby alt fra nede på føttene opp til hårrota – men ikke hår altså, ler hun.


– Purple Lounge gjør alt som har med kropp, kosthold og ansiktsbehandlinger; fra vanlig pleiende behandlinger til estetiske behandlinger, tilnærmet medisinske behandlinger. Min spesialitet er lysbehandlinger som går på hudproblematikk og sånne ting, mens Trine er veldig god på microblading, og Stine har lymfedrenasje som sitt spesialfelt.


Ektemannen Anders er fotograf og innlosjert i samme lokale som Purple Lounge. Han tar før- og etterbilder av behandlinger, tilbyr fotografering etter makeup og hudpleiebehandlinger, og kan selvsagt også bookes i helt andre sammenhenger. 


Tilfredsstiller alle behov

Lillebøs store interesse for hvordan kroppen fungerer og hvordan vårt indre påvirker vårt ytre, gjør at du som kommer til klinikken med et problem, blir godt ivaretatt. Hun sier at hun ønsker å ansette en person med medisinsk bakgrunn i tillegg til en lege som vil være på plass på klinikken et par ganger i uken. Slik tilfredsstiller Purple Lounge alle behov. 


– Jeg kan mye om kosthold og livsstilproblemer, og jeg ønsker at leger kunne tatt mer prøver av pasienter som lider av hudproblemer for å kartlegge årsaken til hudproblemene, mener hun.


– Jeg begynte utdannelsen min innen hudpleie, og har senere tatt spesialhudpleie, «skin boosting» og laserutdannelse, og er nå i gang med en lærerutdannelse innen hudpleie. Jeg føler at man skal ha en grunnleggende bakgrunn før man gjør sånne behandlinger.


185036w5


Stolt eneimportør

Purple Lounge er også leverandør og eneimportør i Norge for det svenske hånd-, negl- og fotpleiemerket ReQ. 


– ReQ er gode kvalitetsprodukter som består av gelé, akryl og pleieprodukter. Gjennom mange år har de forbedret sine produkter fra år til år, og de jobber stadig med kvalitet på produktene sine slik at de blir mer miljøvennlige. De var faktisk en av de første som valgte å ta vekk formaldehyd i produktene sine, kan Lillebø fortelle.


Hun er stolt av å være eneimportør av ReQ, og forteller videre at geléen til og med er tilpasset UV-lampenes wattstyrke, slik at man sparer energi. 


På neglefronten arranger Purple Lounge dessuten kurs, studier og workshops, i tillegg til påbygg som negledesign. Da kan du som kursdeltaker velge mellom et intensivkurs på tre uker, eller et vanlig forløp over seks uker. 


– Vi tilbyr kurs og utdanning innenfor pedikyr og negleteknikk, og har utdanning for nye negleteknikere. Da får eleven grunnleggende kunnskaper innen manikyr, fotpleie, historie og anatomi. 


– I dag er det mange som tilbyr slike kurs, men du får ikke viten bak! Det er greit å kunne litt om håndanatomien for å legge riktig og unngå skader, påpeker Lillebø avslutningsvis. 


185036w4

Les mer...

2018-12-12 14:45

194007w2

Størst på golf i Norge

Artikkel Hos Golfshopen.no i Oslo og Tønsberg, får du et utrolig bredt utvalg og meget gode priser. – Vi fører alle køllemerker og har et stort utvalg av klær og sko.
194001w7

Spekematekspert med nytt og spennende konsept

Artikkel Spekebua tilbyr alt innen spekemat i nettbutikken til både hverdag og fest, med spennende gaveartikler – nå også med nytt viking-konsept som har skapt stor interesse.

  Kontaktinformasjon

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Arkiv