171025 RP171025 RP1

Det grønne liv | Rød Planteskole

Rød Planteskole utenfor Fredrikstad har detalj- og engrossalg og 30 års erfaring og praksis innenfor plantesalg og gartneri. De tilbyr et allsidig utvalg i prydbusker, løvtrær og nåletrær, frukttrær, bærbusker, stauder, roser, kryddervekster, grønnsaker og frø.

Steinar Johansen og søskenbarnet Heidi R. Johansen viser rundt i de vakre omgivelsene. Bedriften har tolv ansatte inkludert sesongarbeidere og sommerhjelp, og de er godt kvalifiserte for å hjelpe kunden på beste måte med mest mulig riktig plantevalg. Alle innkjøpte småplanter er norskproduserte, men planteskolen har også egenproduksjon. 


– Hvert år får vi noen henvendelser fra folk om når det er inntaksfrist. Men en planteskole er en skole for plantene – det er her de skal vokse opp for at de skal klare seg i de hagene de plantes ut i, ler Heidi. 


Planteskolen er medlem av E-plante-kjeden som satser på en gruppe utvalgte planter som passer spesielt godt for norske klimaforhold. Fordelen med norskproduserte planter er at de har et godt utgangspunkt for å møte norske vintre, forklarer søskenbarnparet:


– Planter er levende vesener, så vi er opptatt av at de skal leve videre og klare seg i hagen til andre. Vi har omsorg for dem, og da ønsker vi også at folk skal være bevisste på hvor de setter dem ut. De blir så flotte hvis de står på riktig plass – og da gir de jo også kunden mer glede, forklarer Heidi. 


Steinar og faren startet firmaet i 1980, mens Heidi har vært her i 25 år. Planteskolen er stor på kunnskap, mener Steinar, og dagens kunder ønsker gjerne å komme seg videre fra tujaen. 


– Barlind, bøk og Agnbøk seiler opp som favoritter nå. Barlind er vintergrønn, og bøk beholder bladene. Og om du er i tvil, hjelper vi til med å tegne hagen din og stiller med folk til å gjøre arbeidet, smiler Steinar. 


171025 RP1

Les mer...

2017-04-04 15.15

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    • Rød Planteskole
    • Facebook
    • Telefon:
      69 32 87 62
    • Adresse:
      Vikaneveien 34, 1621 Gressvik
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv