191032w1191032w4191032w2191032w3

Tidsriktig, urbant og skreddersydd – slik vil vi helst bo i hovedstaden

Meglerfirmaet Røisland & Co i Oslo, sitter med mye informasjon om nordmenns valg av bolig. Eiendomsmegler og rådgiver Mikkel Røisland fører statistikk over absolutt alle nyboligprosjekter i Oslo og Akershus.

Med fokus på salg av nye boliger, er Røisland & Co å regne som en slags nisjemegler. Deres kunder er utbyggere og entreprenører, og de har jobbet med de aller største boligutviklerne på markedet. 


Med en seriøs, kunnskapsrik og dyktig eiendomsmegler som Mikkel Røisland, kan alle føle seg i trygge hender når de velger en bolig; enten det er ditt første eller femte boligkjøp. 


– Norge ligger langt fremme i forhold til måten å selge og markedsføre eiendommer på. En tjeneste som Finn.no er det nesten bare Norge som har, og meglerne har systemer som ikke finnes i andre land, forteller Røisland. 


Selv fører han en nøyaktig statistikk over alle nye bolig-prosjekter i Oslo og Akershus, og følger med vante øyne med på markedet. Røisland har jobbet med eiendomsmegling siden 1985, og har solgt utallige leiligheter og hus oppgjennom årene. I 2016 solgte Røisland & Co hele 900 leiligheter. 


Få vet like mye som Røisland om de mange boligtrendene og store livsstilforandringene vi nordmenn har vært igjennom siden 80-tallet.


– Det hender jeg tenker tilbake på folk i forskjellige livsfaser, og hvordan de har prioritert å bo. Heldigvis er det fortsatt veldig sammensatt, og det er ikke slik at alle vil bo akkurat helt likt.


– Hovedtrenden begynte i 2003, da unge begynte å interessere seg for nybygg. Det ser vi mye av i dag; at yngre mennesker søker etter nyere prosjekter. Ta dere en tur ut på Fornebu så vil dere raskt få det bekreftet, forteller eiendomsmegleren engasjert. 


Mange nordmenn jublet da innovative Barcode ble ferdigstilt i Bjørvika i 2016. Det gav hovedstaden et velbehøvelig løft, og de sammensatte bolig- og næringsbyggene fungerte som et vågalt statement om at «vi må tørre å tenke nytt og annerledes». 


191032w3


– I Bjørvika er det tenkt at 20 000 personer skal jobbe og at 10 000 skal bo her. I Barcode er det 400 leiligheter, og mellom Munch-museet og til Sørenga er det ca 2 500 leiligheter, forteller han.


–  Vi har solgt veldig mye av dette – mer enn folk tror, sier Røisland med et forsiktig smil. 


For å nevne noen av Røisland & Co’s mange nybolig-prosjekter, trekker Røisland spesielt frem vannkunsten som ligger på bryggekanten i Bjørvika. Her trekkes vannet inn mellom bygningene og blir nesten et mini-Venezia! Kvalitetene og standarden blir også helst spesiell, blant annet med skifer til tak- og ytterkledning!  


–  I tillegg til salgsfokus hos Røisland & Co skal vi også forberede overlevering av byggene som nå ferdigstilles. Vi gleder oss til å se Eufemias Plass vest tas i bruk: Her vil de 110 leilighetene, som i hovedsak består av toroms-leiligheter på rundt 40 til 50 kvadratmeter, få tilgang til en unik hageløsning på taket, hvor det finnes rom og mulighet for en treningsøkt ut i det fri, med utsikt utover Oslofjorden. På takterrassen vil det nemlig finnes en løpebane og flere treningsapparater. 


– Ellers ser vi nå frem til å komme ut med et helt nytt prosjekt i Lilleakerbyen. Schlägergården Hage for Mustad Eiendom blir også et høykvalitetsprosjekt med 69 leiligheter i størrelser fra 43 kvm og helt opp til 260 kvm - fordelt på 4 flotte teglstensbygg – alle med flotte balkonger eller terrasser!


I disse tider har eiendomsmeglerfirmaet store planer for fremtiden, og velger nå å utvide sine rådgivningstjenester innen interiørarkitektur og tilvalgstjenester gjennom et fast samarbeid med den dyktige interiørarkitekten Gitte Rimstad. Røisland forklarer:


– Det vi gjør i Røisland & Co nå, er å etablere selskapet RCO Interiørdesign AS sammen med Gitte Rimstad som er proff på Interiørkonsepter, kundehåndtering og tilvalg. 


Røisland forteller at det nye selskapet tilbyr utbyggerne gjennomførte interiørkonsepter, som regel med to til tre ulike stilpakker. Utbygger får samtidig en detaljert leveransespesifikasjon som de kan benytte direkte i sin anbudsinnbydelse til entreprenør, slik at man holder kostnadsnivået nede, også for en ønsket tilvalgsliste. Det vil også finnes rom for kjøperen til å gjøre tilpasninger i ettertid, hvor selskapet gjennomfører prosessen med kundene i èn til èn møter.


– Vi er veldig opptatt av prosess, for det er 100 prosent avgjørende for at alle skal bli fornøyde. Den dyktige interiørkonsulenten er nøye på at alt er godt sammensatt, men du kan velge stort sett det du har lyst på og som gjenspeiler din stil. 


– Vi opplever at folk er veldig happy for at noen proffe har gjort den jobben, så de i hvert fall har et utgangspunkt, avslutter Røisland. 


191032w2

Les mer...

2019-02-14 15:15

194007w2

Størst på golf i Norge

Artikkel Hos Golfshopen.no i Oslo og Tønsberg, får du et utrolig bredt utvalg og meget gode priser. – Vi fører alle køllemerker og har et stort utvalg av klær og sko.
194006w5

Mere spiseklar mat: Slik blir ekte matglede skapt!

Artikkel Mere Mat er helfabrikat-rettene som utfordrer både konkurrenter og smaksløker, og bidrar til at det ikke lenger er flaut å handle ferdiglagde supper eller middagsretter i butikken.

  Kontaktinformasjon

  • Røisland & Co
  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Arkiv