172050ddsvo172050172050eo172050o172050vo

Lagar gull av havets sølv

Mange av oss kunne gjerne tenkt oss eit høgare energinivå. Med kosttilskotet Romega kan dette vere eit godt steg på vegen. Romega har også dokumentert effekt på hjerne, hjarte og auge. Produktet har beskyttande effekt mot betennelse, lindrar leddplager, forbetrar søvnkvalitet, motvirkar stressreaksjonar og aukar konsentrasjonen.

Produsentane av kosttilskotet Romega, som kjem frå silderogn, har klokketru på det 100 prosent naturlige produktet. Det er Arctic Nutrition AS frå Ørsta på Sunnmøre som står bak Romega. Frå sine lokaler i Industrivegen har dei funne fram til ein serie produkt som allereie har fått mange til å reagere svært positivt. No vil dagleg leiar og grunder Hogne Hallaråker at flest mogleg skal få prøve ut kosttilskotet.


Dokumentert effekt

Det er berre å prøve ut produktet Romega, vi garanterer effekten av å bruke kosttilskotet, seier Hallaråker.  Han har ståltru på at det nye produktet kan skape nye kvardagar for folk flest.


172050kvo


-Vi har eit produkt som har dokumentert effekt på hjerne, hjarte og auge. Dette er noko som folk vil merke veldig raskt, og såleis få betre livskvalitet, påpeikar den dagleg leiaren. Han fortel at då dei starta utviklinga av Romega for nokre år sidan, allereie kjende til at silderogn har næringsstoff som er speisielt helsebringande.


- Oljen har eit høgt innhald av fosfolipidbasert DHA, som dempar underliggande betennelsesreaksjonar i kroppen på ein svært god måte. Denne effekta inntrer i løpet av nokre få veker. Oljen blandar seg også med vatn, noko som gjer at opptaket til kroppen er spesielt effektivt, understrekar Hallaråker.


Industrieventyr

Dei tilsette i verksemda i Ørsta fortel at Romega utan tvil er det beste produktet dei nokon gong har utvikla. Sidan 2011 har dei fokusert på sild og spesielle feitt-typer. For denne produktserien er det snakk om feittet og proteinet i egget til silda, i sin naturlige form. 


-Eg vil anbefale Romega til alle som ønskjer ein god start på livet, god helse og frisk alderdom, seier dagleg leiar Hogne Hallaråker. Marinbiologen har sjølv prøvd ut produktet over lengre tid, og er svært godt nøgd med resultatet. Han fortel at Romega mellom anna inneheld ein essensiell feittsyre som vi treng i kroppen vår.

- Eg held meg generelt frisk og rask, men eg har, saman med mange andre, merka på kroppen at produktet Romega er svært positivt for meg.


Internasjonalt

Produkta er allereie lanserte internasjonalt, og er tilgjengelege i over 20 land. I Asia er Romega mykje brukt hos barn og hos gravide for betre hjernehelse. I Europa og USA er det gjerne middelaldrande personar, som gjerne har ein mindre betennelse i kroppen, som får ekstra gode resultat etter bruk av produktet. 


-Idrettsutøvarar, som opplever stor belastning på kroppen, er også gode kundar, påpeikar Hallaråker.

Når det gjeld pris, så er ikkje prisen høgare enn at alle skal kunne teste ut produktet. Det er stort sett mengda på tablettar som rettar seg mot den enkelte brukar.

172050


-Er det kundar som har store utfordringar, så anbefalar vi å auke dosen for å få ønska effekt. Dette kan ein likevel regulere ned etter ein periode, når ein merkar verknaden av produktet, påpeikar den daglege leiaren.


Ressursar frå sjøen

Norge er eit land rikt på olje og sild, og den berekraftige sildebestanden finn vi rett utanfor stovedøra.


- Eit fiskeegg er samansett slik at fisken har alt den treng til livets start, og ein optimal samansetting av feitt og protein med tanke på overleving og vekst. Vi tek havets sølv, og raffinerer ut gullet, seier Hallaråker om forskingsarbeidet som vert utført i laboratoriet i Hovdebygda.


- Vi har veldig tru på å utvikle ting lokalt. Det har vi gjort før, og vi veit det er mogleg. Vi har samla ein heilt unik kompetanse mot ein unik marknad, som fokuserer på å halde folk friske, aktive og sunne, avsluttar han.


Se filmen under hvor produksjonsansvarlig, Per Christian Sæbø, forklarer deg om Romega:



Se film hvor kvalitetsansvarlig, Sigrun Knardal, forklarer deg om kvaliteten og arbeidet med kvalitetssikring:



www.Romega.no

Les mer...

2017-05-24 14.45

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv