172050ddsvo172050172050eo172050o172050vo

Lagar gull av havets sølv

Mange av oss kunne gjerne tenkt oss eit høgare energinivå. Med kosttilskotet Romega kan dette vere eit godt steg på vegen. Romega har også dokumentert effekt på hjerne, hjarte og auge. Produktet har beskyttande effekt mot betennelse, lindrar leddplager, forbetrar søvnkvalitet, motvirkar stressreaksjonar og aukar konsentrasjonen.

Produsentane av kosttilskotet Romega, som kjem frå silderogn, har klokketru på det 100 prosent naturlige produktet. Det er Arctic Nutrition AS frå Ørsta på Sunnmøre som står bak Romega. Frå sine lokaler i Industrivegen har dei funne fram til ein serie produkt som allereie har fått mange til å reagere svært positivt. No vil dagleg leiar og grunder Hogne Hallaråker at flest mogleg skal få prøve ut kosttilskotet.


Dokumentert effekt

Det er berre å prøve ut produktet Romega, vi garanterer effekten av å bruke kosttilskotet, seier Hallaråker.  Han har ståltru på at det nye produktet kan skape nye kvardagar for folk flest.


172050kvo


-Vi har eit produkt som har dokumentert effekt på hjerne, hjarte og auge. Dette er noko som folk vil merke veldig raskt, og såleis få betre livskvalitet, påpeikar den dagleg leiaren. Han fortel at då dei starta utviklinga av Romega for nokre år sidan, allereie kjende til at silderogn har næringsstoff som er speisielt helsebringande.


- Oljen har eit høgt innhald av fosfolipidbasert DHA, som dempar underliggande betennelsesreaksjonar i kroppen på ein svært god måte. Denne effekta inntrer i løpet av nokre få veker. Oljen blandar seg også med vatn, noko som gjer at opptaket til kroppen er spesielt effektivt, understrekar Hallaråker.


Industrieventyr

Dei tilsette i verksemda i Ørsta fortel at Romega utan tvil er det beste produktet dei nokon gong har utvikla. Sidan 2011 har dei fokusert på sild og spesielle feitt-typer. For denne produktserien er det snakk om feittet og proteinet i egget til silda, i sin naturlige form. 


-Eg vil anbefale Romega til alle som ønskjer ein god start på livet, god helse og frisk alderdom, seier dagleg leiar Hogne Hallaråker. Marinbiologen har sjølv prøvd ut produktet over lengre tid, og er svært godt nøgd med resultatet. Han fortel at Romega mellom anna inneheld ein essensiell feittsyre som vi treng i kroppen vår.

- Eg held meg generelt frisk og rask, men eg har, saman med mange andre, merka på kroppen at produktet Romega er svært positivt for meg.


Internasjonalt

Produkta er allereie lanserte internasjonalt, og er tilgjengelege i over 20 land. I Asia er Romega mykje brukt hos barn og hos gravide for betre hjernehelse. I Europa og USA er det gjerne middelaldrande personar, som gjerne har ein mindre betennelse i kroppen, som får ekstra gode resultat etter bruk av produktet. 


-Idrettsutøvarar, som opplever stor belastning på kroppen, er også gode kundar, påpeikar Hallaråker.

Når det gjeld pris, så er ikkje prisen høgare enn at alle skal kunne teste ut produktet. Det er stort sett mengda på tablettar som rettar seg mot den enkelte brukar.

172050


-Er det kundar som har store utfordringar, så anbefalar vi å auke dosen for å få ønska effekt. Dette kan ein likevel regulere ned etter ein periode, når ein merkar verknaden av produktet, påpeikar den daglege leiaren.


Ressursar frå sjøen

Norge er eit land rikt på olje og sild, og den berekraftige sildebestanden finn vi rett utanfor stovedøra.


- Eit fiskeegg er samansett slik at fisken har alt den treng til livets start, og ein optimal samansetting av feitt og protein med tanke på overleving og vekst. Vi tek havets sølv, og raffinerer ut gullet, seier Hallaråker om forskingsarbeidet som vert utført i laboratoriet i Hovdebygda.


- Vi har veldig tru på å utvikle ting lokalt. Det har vi gjort før, og vi veit det er mogleg. Vi har samla ein heilt unik kompetanse mot ein unik marknad, som fokuserer på å halde folk friske, aktive og sunne, avsluttar han.


Se filmen under hvor produksjonsansvarlig, Per Christian Sæbø, forklarer deg om Romega:Se film hvor kvalitetsansvarlig, Sigrun Knardal, forklarer deg om kvaliteten og arbeidet med kvalitetssikring:www.Romega.no

Les mer...

2017-05-24 14:45

183083b

Får enheter til å snakke sammen med skeddersydde kommunikasjonssystemer

Artikkel – Vi leverer det meste av IKT-tjenester - og gjerne skreddersydde, spesifiserer prosjektleder i Specto Remote AS, Robin Alstad.
183079fjdk

Ønsker å utdanne flere til å bli bakere

Artikkel Daglig leder Thor Ferner ved Westend Bakeri ser behovet for å utdanne flere til å bli bakere. Han ønsker å bidra gjennom styrket norskkunnskap og ansettelse av bakerlærlinger.

  Faktaruta

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  motorsykkelsandrasds

  Opplev de ukjente norske vei-perlene på to hjul

  Norge, et mekka for motorsyklister

  Prest_Marit_red

  Naturopplevelsene nordmenn bør oppleve

  I samarbeid med turoperatøren Hvitserk, presenterer vi Norges fem vakreste naturopplevelser. 

  Arkiv