174012174012ds174012ed174012esd174012sd174012sddddd

Hos denne frisørsalongen er alle varmt velkomne

Royal Frisør i Bodø har nærmest en ideell plassering med sin beliggenhet i SAS-hotellet i sentrum. Her er det ikke bare hotellets egne gjester – deriblant fly-crewene! – som benytter seg av den velrenommerte salongen, men også en god del av byens herrer.

I flere generasjoner, faktisk, siden salongen startet opp så tidlig som i 1971. Men Royal Frisør er på ingen måte en ren herresalong. Tvert imot. 


– Pussig nok er det stempelet litt vanskelig å bli kvitt, forteller frisør Odd S. Hagen.

Han har vært i bransjen siden 1970 og har sett både trender og kundegruppe forandre seg opp gjennom årene. I dag er Linda Kjelle daglig leder, og når det gamle personforetaket etter hvert skal gjøres om til et AS, håper han at Linda vil overta. Men aller viktigst er den kommende ansettelsen: Salongen ønsker en frisør med svennebrev – med god innsikt i nettopp det damefaglige i frisøryrket.


174012sddddd


– Vi har allerede fått noen nyansettelser – og er igjen ute etter nye medarbeidere. I flere år har vi vært en lærlingebedrift, og nå som vi har funnet ut at konseptet «frisør» er bedre enn dame- eller herrefrisør, ønsker vi oss en godt skolert damefrisør, smiler Hagen.


Det er ikke til å stikke under en stol at det ikke er hver dag noen skal gifte seg eller pyntes til julebord. Men det betyr så mye å kunne tilby akkurat denne skjønnhets- eller bryllupspleien, sier Linda Kjelle.


– Kjerneområdet vårt har kanskje lenge vært herrene, men vi er ingen ren herresalong. Skjegg er vi flinke på! Og slik trendene er nå, er det mye forskjellig. Alle skal ikke lenger se like ut, påpeker Linda.


174012esd


Selv begynte hun i år 2000, og nå som daglig leder for Royal Frisør kan hun se tilbake på en spennende utvikling de siste årene. Ikke minst når det gjelder produktene som brukes.


– Siden jeg begynte, er produktene blitt mye mildere. Odd husker da han måtte bruke gummihansker! Det trenger du ikke lenger i dag. I tillegg har vi flere shampoer og stylingprodukter som går nettopp på dette med sensitiv hodebunn og luftveisallergier, forklarer hun.


Med fin plassering er det lett å komme fra gateplanet og inn på salongen. Også for rullestolbrukerne, som her bare kan kjøre rett inn. De fleste kundene kommer til timesbestilling, men salongen har også drop-in.

Les mer...

2017-10-11 09.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Royal Frisør
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      75 52 18 24
    • Adresse:
      Storgata 2, 8006 Bodø
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv