173028nyewf173028-ny173028nyasf173028nyad173028nyeeee173028nyyy173028uyfd

Derfor velger dette VVS-firmaet norske produkter

Et jubileum er også en legitimasjon på godt arbeid: Har du flere tiårs erfaring i rørleggerbransjen, vet kunden at kompetansen er på plass. Sandven & Aase Rør AS kan du stole på.

I et håndverk der faglig dyktighet og service betyr alt, vet du at du kan stole på Sandven & Aase Rør AS i Kleppe. Og brenner du for lokalsamfunn og lokale arbeidsplasser, sier det seg selv at bedriften er opptatt av å velge norske produkter.


173028nyeeee


Rørleggerfirmaet på Kleppe kan faktisk markere sitt 20-årsjubileum i år: Forgjengeren Sandven Rør ble startet opp i 1995; to år senere ble bedriften utvidet til Sandven & Aase Rør AS. I dag har bedriften seks ansatte fordelt på én ansatt på lager og kontor, fire rørleggere og én lærling. Daglig leder Rune Aase har selv 35 års fartstid i rørleggerfaget.


– Vi kan nok kalle oss et tradisjonelt rørleggerfirma med alt det innebærer: Serviceoppdrag, renovering av bad, mest for privatmarkedet, litt på landbruk og bittelitt på industri – vi monterer jo blant annet kaffemaskiner for bedrifter, smiler Aase.


173028-nyguds


Firmaet tar alt fra mindre utskiftninger av toalett eller dusjløsning, til helrenovering av baderom, vaskerom og andre våtrom. Tjenestene omfatter videre arbeid i forbindelse med nybygg eller modernisering av hus og hytter, industri- og næringsbygg. Samtidig har de også montering og service på varmepumper i vannbårne varmeanlegg og installasjon av sentralstøvsugere. I firmaet har de vært opp til 11 ansatte, men Aase er fornøyd med størrelsen bedriften har nå. Det er ingen ulempe å være en liten og oversiktlig aktør i et stort marked.


– Vi har vært med VVS Eksperten i 15 år, og det er en god kjede for små rørleggere. De hjelper oss blant annet med internettsiden, innkjøpsavtaler og markedsføring. Men vi velger selv produktene våre og har gode samarbeidspartnere.

Da de startet opp i 1997, kjente de alle kundene sine, og akkurat den tanken har de tatt med seg videre i en litt større, nasjonal målestokk: I dag bruker de mye Gustavsberg på porselen og badekar, og Fossbad på baderomsmøbler. Da bygger de samtidig litt på tanken om at kunden må støtte norske produkter. 


173028-ny


– Vi tar mål av oss til å levere produkter av god kvalitet til en god pris. Hvis kunden ringer i forkant av oppdraget og synes tilbudet vi har gitt, er for dyrt, regner vi over en gang til, og gjør nødvendige tilpasninger. Vi ønsker å være problemløsere, og det vi kan løse på den første telefonsamtalen, er penger spart – både for oss og kunden! sier Aase.

Les mer...

2017-09-01 15.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv