183049drfsp183049d183049eo183049pds183049

TVseng blir ny trend

Nei, TVsenger er ikke bare en gimmick du har skummet forbi på nettet. Solidhjem AS tilbyr den innovative ideen. – Vi har hatt utrolig stort interesse for TVsengen.

– Det er veldig få i Norge som tilbyr TV-senger, og vi har hatt folk fra både Stavanger og Trondheim som har kommet til oss for å prøve den, sier innehaver av møbelbutikken Habib Ishaq.


Det hele begynte da Ishaq selv skulle pusse opp huset sitt og var på jakt etter møbler. De samme trendene og møblene gikk igjen hos de fleste, mens Ishaq og konen var på jakt etter noe litt mer unikt.


– Jeg hadde en del kontakter i utlandet og hadde vært på flere messer, og det var mye utrolig spennende og flotte møbler som ikke var satset på her i landet, så vi tenkte vi kunne gjøre noe litt annerledes, sier han.


183049pds

Fronter ny trend

Møbelbutikken Solidhjem AS stod klar i Vestfossen i februar 2017 og frontet spesielt det nye møbelet som ikke mange hadde turt å satse på ennå – TVsengen.


– Sengen kommer komplett med hodegavl og madrass som blir solgt til femstjernershotell. TV-heis er innebygd og den kommer med fjernkontroll og kan leveres i skinn, velur og linstoff, sier butikkeieren.


Standard seng akkommoderer 32’’ TV eller mindre, og for tilpasset større størrelser kan sengen enkelt spesialbestilles hos Solidhjem. Ishaq påpeker at den er svært praktisk for folk som oppholder seg mye i sengen ved skader, eller for eldre og barnefamilier som ønsker seg litt ekstra kos på kvelden eller lange helgemorgener.

– Den er utrolig populær, og folk over hele landet har blitt veldig fornøyd med den.


Sengen er fra 16.000 kroner og oppover, og Ishaq understreker at for kunder i nærliggende områder er de gjerne behjelpelige med å montere hvis tiden strekker til.


– Kunder som kommer langveisfra må gjerne ta kontakt, og vi åpner gjerne butikken etter stengetid for å vise dem utvalget vårt.


183049d


Unikt møblement

Unikt møblement har desidert blitt varemerket til Solidhjem AS, som ikke bare satser på TVsengen.

– Vi får snart inn en Mercedes-inspirert sofa med høyttalere og ledlys. Vi satser på annerledes ting, og slik får vi det til å gå rundt, sier han.


Ishaq og konen er fornøyd med butikklokalet i Vestfossen, men ønsker etter hvert å utvide til flere lokaler rundt i landet.

– Folk vil gjerne prøve sengen eller møblementet før de kjøper det, så vi ser oss etter hvert rundt etter flere lokaler slik at folk slipper å reise hit for å prøve.




Les mer...

2018-05-30 09.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv