173073ffff173073ds173073d173073173073spd173073fikfsff173073fikfff

Strai Kjøkken - toppen av kvalitet

Det er norskprodusert. Det er av høy kvalitet. Og du kan spesialtilpasse det etter egne behov. Kan du ønske deg noe mer fra en kjøkkenleverandør?

Bli med på besøk til Strai Kjøkken avdeling Lindesnes. Her ønsker daglig leder Christine Helberg velkommen. Butikken har holdt åpent i fire år, og kan skilte med mange flotte utstillinger. Man forstår fort at Strai Kjøkken er noe for seg selv. Dette er norskproduserte kjøkkenløsninger som produseres på Strai i Kristiansand.


– I butikken vår har vi utstilt flere modeller av både kjøkken, bad og garderober, for å vise vårt brede sortiment. De forskjellige modellene kan tilpasses og skreddersys, for eksempel ut fra hvilke hvitevarer man ønsker. I tillegg kan vi spesialbestille skap og skuffer etter kundens behov. Dette vil jo koste ekstra, men det meste er mulig, forteller Helberg.

Med adresse i Lindesnes strekker butikkens geografiske område seg fra Flekkefjord til Søgne. Kundene er både privatfolk og byggherrer.


173073ds


– Når kundene kommer inn til oss begynner vi ofte med å spørre om hvor langt de har kommet i prosessen, hva de ønsker og hva de har av tanker om farger, fronter, type benkeplater osv. Vi tegner så opp kjøkkenforslag til dem ut ifra tegninger de kommer med, og lager flotte fotorealistiske perspektiver slik at kundene får en virkelig romfølelse. Vi kan tilby kundene alt fra klassiske til moderne kjøkken, og drar gjerne på kundebesøk til de som måtte ønsker det.

Ikke overraskende er det kjøkken de selger klart mest av, men noen ønsker seg en totalpakke. Da kan Strai Kjøkken Lindesnes tilby en komplett løsning med kjøkken, bad og garderobe, forklarer Helberg. Hun er utdannet interiørdesigner fra skoler i Stavanger og Australia.


– Med trendene nå ser vi at stadig flere velger mer farger på kjøkkenet. Mange velger også forskjellig farge på benkeskap og overskap. Det kan bli veldig fint! Man kan velge akkurat det man ønsker av benkeplater, fra heltre til laminat og stein, i forskjellige prisklasser og tykkelser.


173073fikfsff


Strai Kjøkken Lindesnes tilbyr full pakke; alt fra veiledning i butikken til hjemmebesøk og egne montører. Og skulle det være noe i ettertid, så hjelper de kundene med hva det enn skulle være.

 

– Det blir veldig spennende i tiden som kommer. Målet vårt er å gjøre oss enda mer kjent i markedet

Les mer...

2017-09-25 16.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv