173074sfgj173074pdawe173074dpsq173074s173074pwe173074psq173074pdweIMG_0620

Her er firmaet som utfører hele spekteret i anleggsbransjen

Far & sønn-duoen som driver T. Tånevik Anlegg AS er rutinert og allsidig. I tillegg til stor kompetanse innen anleggsbransjen, utfører de jobber av høy kvalitet med en topp moderne maskin- og utstyrspark.

Det var Tom Tånevik som etablerte firmaet tilbake i 1979. Mange år senere, i 2005, kom sønnen Tom Daniel inn i bildet. I dag er han daglig leder i T. Tånevik Anlegg AS som har kontor i Mandal og adresse i Søgne.

               

– Helt siden barndommen har jeg vært med faren min. Han startet først opp med en traktorgraver på tomter og grøfter. Med tiden ble det mye for stat og kommune, så etter hvert leide han seg ut på timesbasis til Statens vegvesen. Den gang dekket han et stort område fra Åmli til Lister, forteller Tom Daniel.


173074dpsq


Han er selv utdannet og har fagbrev som maskinfører i tillegg til fagbrev som bilmekaniker. Kjernen i driften til T. Tånevik Anlegg AS i dag er grøftegraving og planering av hus- og garasjetomter. De har en egen borerigg, og kan derfor sprenge og bore selv. Fordelen er at de ikke trenger å leie inn ekstern arbeidskraft, men er selvforsynt innen grunnarbeider.


Staben i selskapet består av seks ansatte, hvorav en er lærling. Nedslagsfeltet deres er fra Kristiansand til Lyngdal, og proffkunder er målgruppen de retter seg mot.


– Vi utfører egentlig hele spekteret innen anleggsbransjen, bortsett fra store anlegg. I tillegg har vi et eiendomsselskap, Tånevik Eiendom, hvor vi kjøper både hytte- og hustomter. I samarbeid med byggherre Anders Trondsen bygger vi også hytter selv. Og om vinteren utfører vi brøyting og all strøing for Mandal kommune.


173074s


Som om ikke dette var imponerende nok, er det to av de ansatte som også driver med muring, fortrinnsvis av natursteinsmurer. For tiden holder de på med et prosjekt hvor de murer en natursteinsmur på 160 meter i Mandalselva.


– Det er viktig å være jevn på pris, uten å være verken den billigste og eller den dyreste. Det er mye konkurranse, og det er en tøff bransje å være i, men styrken vår er at vi har mye erfaring. Faren min er jo med fortsatt, og han har mye kompetanse. I tillegg har vi topp maskiner, og vi leverer kvalitet.


173074pdawe


Maskinparken deres består blant annet av syv gravemaskiner i forskjellige størrelser opp til 27 tonn, tre traktorer og en lastebil. Tånevik legger til at de leier seg ut til andre entreprenører med egne maskiner.


– Med tanke på fremtiden er jeg redd for å bli for stor, for da må man gape over mye. I likhet med faren min synes jeg det er bedre å være lykkelig som liten.

Les mer...

2017-09-25 16.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    • T Tånevik Anlegg AS
    • Facebook
    • Telefon:
      992 44 640
    • Adresse:
      Harkmarksveien 108, Mandal, Norway
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv