185077w1185077w2

Rutinert og moderne praksis

Dag Ola Myklebust i Volda på Sunnmøre har hatt tannlegepraksis siden 1989. Med snart 30 års erfaring er han ein rutinert tannlege med mange pasientar. Fokuset er likevel ein moderne praksis, med dei nyaste og moderne tilbod.

-Vi set alltid pasienten i sentrum, og fokuserer på å bruke berre dei beste materialer og teknisk utstyr, seier Dag Ola Myklebust til Det Norske Bransjemagasinet. Som privatpraktiserande tannlege i allmennpraksis - kan han tilby estetisk og forebyggande tannbehandling, fjerning av visdomstenner og bleiking av tenner. 


- Med digital røntgen og OPG-røntgen kan vi stille god og rask diagnostikk ved tannproblem, påpeikar Myklebust. Han viser til at dei også har Cerec Connect - digital skanning av tenner for presis avlesing som sikrar optimal intraoral skanning. 


- Dette fungerer veldig bra om du berre skal erstatte ei enkel krone, eller fleire tenner - eller "full smil"-rehabilitering, seier han.


Nye metoder

Med sonen i utdanning for å bli tannlege, og kanskje etter kvart ta over praksisen i Volda, kunne Myklebust lent seg tilbake i godstolen og kvilt seg fram mot pensjonsalder. Tannlegen, som er kjent for dei gode historiene til pasientane, vil derimot vere «framme i skorne» og innovativ. 


-Eg har teke etterutdanning, og kan dermed tilby implantat for dei pasientane dette er riktig for. Dette med implantat har ei blitt bråkete forhistorie, men i dag er både produkta og metodene svært gode, påpeikar tannlegen. Han ser heilt klart behovet hos mange pasientar for dette tilbodet, og fortel at det er aboslutt meir stovereint enn det var for 20 år sidan.


-For den riktige pasienten vil eit implantat fungere veldig bra. Vi må imidlertid selektere kven dette kan passe for, for det høver ikkje for alle.  Dette har med generell helsetilstand å gjere, understrekar Myklebust. 


Den populære tannlegen i Volda er oppteken av å kunne gi alle pasientar eit fint smil.


-Det å kunne få ein pasient til å lyfte haka og smile, gir også meg som tannlege stor verdi, seier han. 


Helsehus

Tannlege Dag Ola Myklebust held til i 2. etasje av Skårbygget i Volda. Bygget, som ligg like ved ferjekaia, er på mange måtar eit variert helsehus. Ein finn fleire ulike helsetilbod i heile bygget.


-Vi har lyse, trivelige og funksjonelle lokaler. I tillegg så samarbeider eg godt med Sturla Aambø Tomasgard i Apexia på nabokontoret. Apexia har levert avtagbar, fast og implantatprotetikk i meir enn 13 år.


-Vi har eit godt arbeidsmiljø og veldig kjekke pasientar. Då kan ein nesten ikkje ha det betre, smiler tannlege Dag Ola Myklebust.

Les mer...

2018-12-13 09.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Tannlege Dag Ola Myklebust
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      70055350
    • Adresse:
      Ørstavegen 10, 6100 Volda
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv