171068 TB4171068 TB1171068 TB171068 TB2171068 TB3

Hardt arbeid lønner seg | Tønsberg Blikk og Montasje AS

Oppskriften på de gode resultatene til Tønsberg Blikk og Montasje AS, består av flere ting: en dyktig og fagutdannet stab, en fornuftig vekst og regelen om at avtaler er til for å overholdes. Resultatet blir en sunn bedrift med fornøyde kunder.

Adrian Pedersen og partner Jostein Klausen hadde jobbet som blikkenslagere i mange år før de startet eget. Hardt arbeid fra dag én var innstillingen da Tønsberg Blikk og Montasje AS ble etablert i 2011.


- I starten var det bare oss to, og vi jobbet natt og dag. Siden har vi vokst sakte, men sikkert. Per i dag er vi åtte fast ansatte på fulltid og én innleid. Veksten har vært i tråd med hva kundene forventer, sier daglig leder Pedersen.


Tønsberg Blikk og Montasje AS gjør hovedsakelig utendørs arbeid. De utfører ventilasjon, taktekking, fasadearbeid og generelt blikkenslagerarbeid på alt fra eneboliger og garasjer til industribygg på 15 000 kvadratmeter.


- Vanligvis jobber vi som underentreprenør sammen med snekkere og større entreprenører. Vi har jobbet mye for blant annet Hent og Veidekke, og var med på det store prosjektet med Holmestrands-tunnelen. Normalt har vi alltid ett stort prosjekt gående i tillegg til mange små. 


Bedriften har gjort mange jobber i Oslo, men nedslagsfeltet er hovedsakelig i Vestfold. Med et stort og allsidig virkeområde har de opparbeidet seg en rekke forskjellige kundegrupper. I staben har de flinke folk, forteller Pedersen, både lærlinger og fagutdannede medarbeidere. Han og Klausen har vært nøye på å sørge for at veksten hele tiden foregår i kontrollerte former, og ikke for fort. Nå er de i gang med å sikre fremtiden ytterligere ved å bygge sitt eget næringsbygg. Slik skal de få en enda mer effektiv arbeidshverdag. 


- Målet for tida som kommer er å ha en fortsatt stabil kundemasse, god omsetning og et godt resultat. Vi ønsker å fortsette med det vi kan, og bli enda flinkere på det vi driver med. Ingenting kommer gratis, og man må jobbe hardt, fastslår Pedersen. 


Den harde jobbingen har resultert i et team som er flinke til å finne løsninger, og til å være kreative når det gjelder detaljer. Prikken over i’en er at sluttarbeidet til Tønsberg Blikk og Montasje AS alltid ser pent ut.  


171068 TB3

Les mer...

2017-03-30 15.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    • Tønsberg Blikk og Montasje AS
    • Mail
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      48 23 77 99 / 48 49 49 49
    • Adresse:
      Taranrødveien 64 - 3174 Sem
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv