171068 TB4171068 TB1171068 TB171068 TB2171068 TB3

Hardt arbeid lønner seg | Tønsberg Blikk og Montasje AS

Oppskriften på de gode resultatene til Tønsberg Blikk og Montasje AS, består av flere ting: en dyktig og fagutdannet stab, en fornuftig vekst og regelen om at avtaler er til for å overholdes. Resultatet blir en sunn bedrift med fornøyde kunder.

Adrian Pedersen og partner Jostein Klausen hadde jobbet som blikkenslagere i mange år før de startet eget. Hardt arbeid fra dag én var innstillingen da Tønsberg Blikk og Montasje AS ble etablert i 2011.


- I starten var det bare oss to, og vi jobbet natt og dag. Siden har vi vokst sakte, men sikkert. Per i dag er vi åtte fast ansatte på fulltid og én innleid. Veksten har vært i tråd med hva kundene forventer, sier daglig leder Pedersen.


Tønsberg Blikk og Montasje AS gjør hovedsakelig utendørs arbeid. De utfører ventilasjon, taktekking, fasadearbeid og generelt blikkenslagerarbeid på alt fra eneboliger og garasjer til industribygg på 15 000 kvadratmeter.


- Vanligvis jobber vi som underentreprenør sammen med snekkere og større entreprenører. Vi har jobbet mye for blant annet Hent og Veidekke, og var med på det store prosjektet med Holmestrands-tunnelen. Normalt har vi alltid ett stort prosjekt gående i tillegg til mange små. 


Bedriften har gjort mange jobber i Oslo, men nedslagsfeltet er hovedsakelig i Vestfold. Med et stort og allsidig virkeområde har de opparbeidet seg en rekke forskjellige kundegrupper. I staben har de flinke folk, forteller Pedersen, både lærlinger og fagutdannede medarbeidere. Han og Klausen har vært nøye på å sørge for at veksten hele tiden foregår i kontrollerte former, og ikke for fort. Nå er de i gang med å sikre fremtiden ytterligere ved å bygge sitt eget næringsbygg. Slik skal de få en enda mer effektiv arbeidshverdag. 


- Målet for tida som kommer er å ha en fortsatt stabil kundemasse, god omsetning og et godt resultat. Vi ønsker å fortsette med det vi kan, og bli enda flinkere på det vi driver med. Ingenting kommer gratis, og man må jobbe hardt, fastslår Pedersen. 


Den harde jobbingen har resultert i et team som er flinke til å finne løsninger, og til å være kreative når det gjelder detaljer. Prikken over i’en er at sluttarbeidet til Tønsberg Blikk og Montasje AS alltid ser pent ut.  


171068 TB3

Les mer...

2017-03-30 15.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    • Tønsberg Blikk og Montasje AS
    • Mail
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      48 23 77 99 / 48 49 49 49
    • Adresse:
      Taranrødveien 64 - 3174 Sem
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv