164097 TT14102014_08204814102014_08211514102014_08220514102014_082227

Tar i et tak for miljøet

Etter 11 år i bransjen har Totaltak AS hatt en fin vekst. I tillegg har de opparbeidet seg en variert kundeportefølje og et godt rykte. Slik blir man både Miljøfyrtårn og en garantist for kvalitet.

- Vi er så heldige å ha så flinke ansatte at vi får gode tilbakemeldinger på nesten alt vi gjør. Det er nok én av grunnene til at vi har hatt så mye vekst også. Fornøyde kunder gjør at vi føler at vi er gode på levering av produktene våre, forteller Knut Lindhjem.

Han grunnla Hortensfirmaet alene i januar 2006. Totaltak AS er et blikkenslagerverksted som utfører alt innen tak, samt taktekking, ventilasjon og utvendig blikkenslagerarbeid. En dyktig stab på 16 ansatte tar oppdrag fra Larvik til Gardermoen.

- De fleste jobbene har vi her i nærmiljøet, og vi har mange faste kunder. I tillegg kommer rammeavtaler med JM Norge på ventilasjon, og med Mesterhus i Horten og Holmestrand. Her utfører vi blikkenslagerarbeid og montering av ventilasjon i eneboliger og leiligheter.

Totaltak AS jobber mest mot proffkunder. I porteføljen over faste kunder finner vi både Mesterhus i Tønsberg og en rekke byggmestere i Horten, Tønsberg og Holmestrand. På større prosjekter jobber de med aktører som Veidekke og Format Eiendom.


14102014_082138
- Jeg forventer en vekst i 2017 også, trass i at vi aldri ser mer enn noen måneder frem i tid. Som firma er vi stadig vekk i utvikling, og investerer i maskiner og utstyr. Innen tak er vi tilknyttet kjeden Team Icopal, og har et veldig godt samarbeid med Icopal sentralt i Oslo. Det ser vi på som et bra varemerke og som et konkurransefortrinn. De bistår oss på alle måter de kan, forklarer Lindhjem.

At han er leder av en miljøbevisst og oppegående bedrift, forteller statusen som Miljøfyrtårn. De ble sertifisert i 2014, og jobber kontinuerlig for å bli bedre. Det omfatter alt fra sortering til drivstoff-forbruk, og målet er å kutte kostnadene på disse områdene. Slik bidrar de positivt både til miljøet og egen økonomi på lang sikt. I tillegg kommer elementet av å ha et konkurransefortrinn i forhold til stat og kommune.

- Siden jeg begynte å ansette har jeg vært opptatt av å finne gode medarbeidere. Lærlinger er vi også veldig opptatt, og der har vi et samarbeid med Opplæringskontoret i Vestfold. Fra dag en har vi hatt minimum én lærling til enhver tid, og dag har vi tre stykker.

Og slik er Lindhjem og gjengen hans med på å sikre fremtiden til blikkenslager-faget. 

Les mer...

2017-02-09 13.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Totaltak AS
    • Telefon:
      91 32 50 45
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv