171033 TH171033 TH0

Traktor-spesialisten med det gode ryktet

Vestfold er fortsatt et fylke hvor det satses mye på jordbruk. Og med jordbruk kommer det et behov for solide, sterke maskiner og redskaper som kan hjelpe bonden i arbeidshverdagen. Traktorhuset AS tar seg av den jobben.

Tidligere var det Eik og Hausken som var Ford-importør til Norge, men da de la ned driften ble de erstattet av Traktorhuset. Dette er egentlig en gammel butikk, for Traktorhuset som firma startet opp i 1986. De holdt først til på Sem, men flyttet til dagens lokaler i Stokke i 2006. I dag er de åtte ansatte, forteller daglig leder Harald Borge. 


- Vi har hele Vestfold som nedslagsfelt, og er forhandler av New Holland og Case IH. Fiat-konsernet kjøpte opp Ford og New Holland i 1991, og 10 år senere kjøpte de opp Case. New Holland er et gammelt og godt merke. Før var det liksom bare to merker, med Ford og Ferguson, men i dag prøver vi å være i markedet og betjene kundene våre på best mulig måte. Det er det viktigste. Akkurat som innen bilbransjen, blir samarbeidet mellom de forskjellige fabrikkene tettere og tettere. Det kommer stadig nye miljøkrav til traktorer i forhold til dieselmotorer, så nå kjøper faktisk mange konkurrerende merker motorer fra oss, sier han  


Traktorhuset AS selger ikke bare traktorer, men også det som henger bak traktorene. De har spesialisert seg på dette, og fører redskaps-produkter fra merker som Amazone, Duun og Pöttinger. På denne biten har de kunder også utenfor Vestfolds grenser. Mesteparten er å finne innen landbruket, mens en liten del kommer fra anleggsbransjen. 


 - Det er et intensivt landbruk her i Vestfold, så det er hovedfokuset vårt. I tillegg fører vi produkter fra Husqvarna. Der dekker vi både privatkunder og proffkunder i forhold til skog, gress, park & anlegg. Med Kärcher tilbyr vi vaskemaskiner og -anlegg til proffe. Traktorhuset AS er også forhandler av den miljøvennlige bensinen Aspen. Den kan brukes til det meste av utstyr, til både to-takt og fire-takt, men det går mye til motorsager. Her selger vi kanner på både fem og 25 liter.


171033 TH0


- Tilbakemeldingene fra kundene er gode. Vi har en veldig dyktig og oppegående verkstedmester, og vi har greid å spesialisere oss særlig på redskaper. Slik har vi opparbeidet oss et godt renomme på det feltet, for der har vi erfaring og kunnskap. Omsetningen har økt de siste to årene, og jeg ser lyst på 2017. Med den arbeidsstokken vi har nå, ser jeg for meg at vi først og fremst skal prioritere å styrke bemanningen på verkstedet.

Les mer...

2017-03-24 15.00

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    • Traktorhuset AS
    • Hjemmeside
    • Mail
    • Telefon:
      33 36 24 00
    • Adresse:
      Sagveien 1 3160 Stokke
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv