185072w1

– Folk blir overrasket over smaken

Unngå unødig bry - inviter til bryllup, konfirmasjon eller bursdag der du kan være gjest selv! Tunsberg Mathus & Midtløkken catering AS har både lokaler og catering til alle anledninger.

Menyene til kafé- og cateringbedriften i Tønsberg dekker alle behov, alt fra klassisk norsk til det mer spennende og utradisjonelle. Det beste med det hele er muligens Tunsbergs hovedfokus på lokale og økologiske råvarer.


– Vi har satset mye på kortreist og økologisk og har flere direkte avtaler med bønder i området. Vi handler også gjerne annensorteringsgrønnsaker – gulerota smaker den samme uansett størrelse, smiler daglig leder Alexander Novsjø Zetlitz.


Han nevner blant annet Rosnes Gårdsdrift i Sande, Kjær Gartneri i Våle, Gode Baker på Fossnes og Bjærnes og Hoel som økologiske samarbeidsbedrifter.


– Folk blir gjerne litt overrasket over kvaliteten på maten vår – med økologiske råvarer får ting tid til å gro og det får en igjen for i smaksopplevelsen, sier Zetlitz, og legger til at de har åpent 363 dager i året og har catering året rundt.

Mat og lokaler tilpasset dine behov
Tunsberg Mathus & Midtløkken catering AS begynte med kafé på Slottsfjellsmuseet før de utvidet til lokalene i Kong Oscars gate og drev begge stedene samtidig en kort periode. I dag er bedriften konsentrert i Kong Oscars gate med flere store og flotte lokaler til rådighet.


– Vår ekspertise ligger i at vi kan tilpasse alt fra meny, oppdekking og servering til festen etter kundens ønske. Både kokker og servitører yter sitt aller beste for at den store dagen skal bli et minne for livet, sier Zetlitz.


Mat og drikke kan tilbys som buffet eller mange-retters meny, og om en ønsker å ha festen til konfirmasjon, bryllup eller bursdag hjemme eller andre lokaler bidrar Tunsberg med catering.

Vikingmeny til festivaler
Som cateringbedrift har Tunsberg også flere spennende og litt spesielle bedriftsavtaler i nærområdet der de har spesialisert seg på menyer fra vikingtiden.


– Vi har vært med på markedet på Tønsberg Vikingfestival der vi har hatt stand og all mat i to år. Vi har i tillegg egen vikingmeny i Gildehallen på Borre, sier daglig leder.


Cateringbedriften leverer også mat til Statens hus og har all møtemat med mer ved kommunale arrangementer.
– Vi har flere lokalbedrifter som har begynt å bruke oss også til for eksempel overtidsmat som er veldig hyggelig, i tillegg til en del privat som konfirmasjon, bryllup og julebord.


Tunsberg er i tillegg matleverandør til de frivillige på Slottsfjellfestivalen som rigger opp og ned.

Pensjonisttilbud ved kaféen
Tunsberg er tilknyttet seniorsenteret Midtløkken bo- og servicesenter og har daglig et eget hyggelig tilbud for beboerne i kaféen.


– Kaféen er åpen for alle, men vi har et tilbud for eldre som får en veldig hyggelig pris på en stor middag her som koster 83 kroner. Vi har både en fiskemiddag og en kjøttmiddag hver dag, sier daglig leder.


Kaféen tilbyr også enkel husmannskost som blant annet påsmurt og diverse salater, snitter, koldtbord og julemat i sesong. Tunsberg driver også Café Montér i Tønsberg.


– Vi skal bare fortsette på det som er blitt bygd opp av bedriften og jobbe videre med matkvalitet og gode råvarer. Vi har opplevd vekst hele veien, og gleder oss til fortsettelsen, sier Zetlitz. 

Les mer...

2019-01-04 09.30

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • TUNSBERG MATHUS & MIDTLØKKEN CATERING AS
  • E-post
  • Facebook
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    33316952/98008368
  • Adresse:
    Kong Oscars gate 25, 3116 Tønsberg
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv