185003_ny2185003_ny6185003.red2

Få hjelp med livsstilsendringer

– Dette er et konsept som gjør at veldig mange føler at de får et helt nytt liv, sier ansvarlig helseterapeut Mare Pettersen.

Steget fra sofaen til varig livsstilsendring kan for mange virke uoppnåelig. Endring av kosthold, korrekt trening og hvordan det hele skal gjennomføres for å få en varig endring, er alene en stor og noen ganger umulig oppgave. VIP Clinic AS på Storo Storsenter i Oslo, har kombinert helsefaglig ekspertise med ikke-invasiv behandling og regelmessig veiledning og oppfølging som har hatt en overraskende positiv effekt på kunder.


– Vi har hatt folk med tårer i øynene som har klart å snu en trend som de har ønsket å snu i mange år, sier Mare Pettersen, daglig leder ved VIP Clinic.


185003_ny4


Innovativ behandling

Behandlingsmetodene som brukes ved klinikken er blant annet populære Cooltech – en behandlingsform som fryser ned fettcellene uten å skade omkringliggende vev, hud, muskler, nerver og bindevev.


– Behandling reduserer vekt på den måten at de skiller ut avfallsstoffer gjennom lymfesystemet, sier Pettersen.
VIP Clinics hemmelige våpen innenfor behandlingsformer ligger derimot i italiensk-utviklede Endospheres – en mikrotrykkvibrasjons-metode som har vist seg svært effektiv med varig figurforming selv etter få behandlinger.


– Det er over 100 klinikker som bruker denne behandlingsformen, og den er svært populær i Europa, Latin Amerika og USA, sier markedsføringsansvarlig Torbjørn Pettersen.
Metoden genererer en pulserende og rytmisk effekt som aktiverer lymfesystemet og fjerner overflødig væske som blant annet reduserer lår- og armomkrets og fjerner cellulitter.


– Endospheres er klinisk testet med dokumentert effekt, og det er en mye mer organisk form for vektreduksjon enn å risikere kirurgisk inngrep. Det innebærer også en lavere kostnad, og det er bedre for langsiktig helse, sier Pettersen.
Nasjonal distributør
VIP Clinic AS er autorisert Endospheres-behandler, og er i tillegg autorisert partner og distributør av italienske Fenix Groups Endospheres. Helseklinikker i Norge som er interessert i å bruke behandlingsformen er velkommen til å ta kontakt med VIP Clinic for informasjon.


– Andre klinikker som ønsker å tilby en ikke-invasiv behandling som garanterer resultater allerede fra første behandling, vil få et helt utarbeidet konsept med kurs, markedsføringsmateriell, uniform, helsemeny, opplæring og oppfølging, sier Mare Pettersen.
Hun understreker at behandlingen må utføres av personell med helsefaglig bakgrunn.


– Endospheres dekker et enormt behov i markedet for folk som ikke kan trene på grunn av vekt eller skader, eller kanskje ikke ønsker å trene eller har problemområder som ikke lar seg trene vekk. Ingen andre ikke-invasive maskiner gir garantier som vi kan gi med Endospheres, sier hun.


185003Clipboard13


Helhetlig konsept
Behandlingene ved klinikken er en del av helhetskonseptet de tilbyr. Ved første time får alle tilbud om en kroppsanalyse for å kartlegge BMI, fettprosent, vannprosent og for å finne riktig individuell behandlingsform.


– Rekorden er 32 kilo vektreduksjon på en og en halv måned. Utgangspunktet var godt over 100 kilo, men med riktig innstilling og riktig behandling er ikke utgangspunktet et hinder, sier Mare Pettersen.


– Ettersom mange sliter med å gjøre endringer på hjemmebane tilbyr vi kosthold- og treningsveiledning utviklet av profesjonelle trenere og ernæringsfysiologer og gratis oppfølgingstimer. Dette gjør gjerne at man føler seg litt mer dedikert og forpliktet til å gi det man kan som igjen gir fantastiske resultater, sier Pettersen.

Kunders egne referanser
På VIP Clinics hjemmeside kan man lese kundeerfaringer som vitner om positive, varige livsstilsendringer.


– Hos oss tar vi alle kunder seriøst og tar virkelig vare på våre kunder. Det er ikke bare behandling og så er du ferdig - her er det individuelle oppfølginger og helhetlig konsept som vi ser at fungerer, sier Pettersen.


– Vi får mye blomster og gaver her på klinikken etter at folk ser resultater – det er kjempegøy, smiler Mare.

Les mer...

2019-01-17 09:30

193032w1

Håndterer du passord sikkert i din bedrift?

Artikkel Dårlig oppbevarte passord og usikker deling av informasjon kan gjøre din bedrift sårbar. Ellera AS har utviklet et produkt for trygg lagring og deling av sensitiv informasjon, som kombinerer brukervennlighet...
194007w2

Størst på golf i Norge

Artikkel Hos Golfshopen.no i Oslo og Tønsberg, får du et utrolig bredt utvalg og meget gode priser. – Vi fører alle køllemerker og har et stort utvalg av klær og sko.

  Kontaktinformasjon

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Arkiv