161066 SD

Alt for at kundene skal bli fornøyde

Snap Drive i Sandnes hever nivået for hva enhver bileier kan forvente av tjenester og kundeservice. “Hadde vi ikke gjort en ekte jobb av stor kvalitet, hadde vi ikke overlevd i alle disse årene”, er den enkle filosofien til avdelingsleder Arve Oftedal.

Han har vært ansatt i Snap Drive i mer enn 15 år. Avdelingen i Sandnes ligger på Forus, og har i dag ni ansatte inkludert en lærling. De startet opp i 1989 med verksted, butikk og karosseri. Etter hvert fant man ut at verkstedet utgjorde kjerneområdet, og man valgte å fokusere utelatende på denne delen. Snap Drive-kjeden eies i dag av Berthel O. Steen, og har 20 verksteder spredt rundt i landet.

– Kundetilfredshet er vi veldig opptatt av. Som verksted skal vi være forutsigbare, med en gitt fast pris som kunden kan forholde seg til. Det er en kamp om kundene, men kundene er opptatt av mer enn pris. De er også opptatt av kvalitet, og siden vi har kunnet holde på så lenge, så har vi vel gjort noe riktig der, sier Oftedal.

Han forteller at konseptet til kjeden går ut på at uansett hvor i landet man går inn på et Snap Drive-verksted, så skal man kjenne seg igjen og oppleve den samme servicen. I Sandnes har de en sentral beliggenhet, og mange av kundene deres holder til i Forus Industriområde. De har et 500 kvm stort verksted, med ni løftebukker, diagnoseverktøy for nesten alle bilmerker og takhøyde til å ta inn store varebiler og bobiler.

– Hovedarbeidet vi utfører er service, med intervallservice hvor vi bruker originale deler. Kundene får samme fabrikkgaranti som hos merkeverksteder. I tillegg har vi lang erfaring i å utføre EU-kontroller, vi kaller oss for spesialister på forstillinger og vi er også veldig gode på air condition-anlegg. Med to års garanti på alt utført arbeid, har du som kunde en stor trygghet når du kommer til oss med bilen din.

Med flotte hjemmesider er det enkelt å bestille time hos Snap Drive. Her kan man også opprette en personlig side hvor man kan se hele historikken på hva som er gjort på bilen. Denne er også live, slik at hvis man har bilen inne på verksted, kan man gå inn og se hva som blir gjort med bilen der og da.

Oftedal oppfordrer folk til å ta med bilen inn til en sjekk én gang i året. Alle verkstedene i kjeden har stor kapasitet til å hjelpe kunder der og da, så her er det ingen grunn til å nøle. Og ja, de utfører også service på el-biler.

– Vi får veldig mange gode tilbakemeldinger, og ofrer oss for at kundene skal bli fornøyde.

Les mer...

2016-03-08 14.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Snap Drive bilverksted Forus
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    03010
  • Adresse:
    Jakob Askelands vei 4
    4314 Sandnes
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv