Alt på ett sted hos Krogh ByggDesign AS

Det kan være en komplisert affære å utforme byggesøknad for nybygg, tilbygg eller påbygg. Men har man den riktige kompetansen, går alt så mye enklere. Krogh ByggDesign AS i Sandefjord ble etablert for å bistå folk med tegne- og søkeekspertise for gjennomføring av små og store byggeprosjekter.

  — Med Krogh ByggDesign AS ønsker jeg å nå kunder som vil gjøre mindre eller større prosjekter med tegninger som legges ved byggesøknader. Det kan være alt fra husbygging, til tilbygg og påbygg. Jeg kan tilby en full pakke ved å hjelpe med både tegninger, utfylling av søknader samt å gi tips og råd om interiøret.
  Det forteller daglig leder Nina Krogh. Hun er selv utdannet interiørarkitekt, og har 13 års erfaring i bransjen, fra både arkitektkontor og innredningsprodusent. Det innebærer at hun kan ta hånd om konstruksjonstegninger til både innside og utside – og gi anbefalinger for valg av farger, materialbruk, møblering og annet.

Arbeidet foregår selvsagt alltid i samarbeid med kunden. Nina legger vekt på å forhøre seg grundig med kunden først, slik at hun får en fullstendig forståelse for alle ønsker og behov. Da har man det beste utgangspunktet for å finne frem til gode løsninger.
  — Kundene får alt på ett sted hos meg. Jeg kan ta både arkitekt- og interiørdelen, og jeg hjelper til med utfylling av søknader. Jeg oppfordrer folk til å ta kontakt for å forhøre seg om pris på det de ønsker utført. Det koster ingenting å ta en telefon eller sende mail, sier Nina.
Etter en hyggelig prat med kunden finner hun alltid fram til beste fremgangsmåte slik at alle parter føler seg forstått og er fornøyde med hvordan prosjektet skal gjennomføres.
  Hun trives kjempegodt i eget firma, med en jobb som gir nye utfordringer hver dag.

Les mer...

2014-09-16 11.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv