173013Ny173013nyqwe173013nyoiju173013f173013fm173013fmm173013173013fm,m173013fmewmm173013nyasdf173013nyikjh173013nyokjh173013nypoij

Du har vel isolert huset ditt med fremtidens isolasjon?

«Vi har jobbet på mange hundre hus i Norge, og kan alt om tak». Ekteparet Kjell Arne og Tatiana Thomassen driver Alta Skiferlegging Nord AS. Firmaet flyttet fra Alta til Fauske for femten år siden. Målsettingen deres er simpelthen å tilby folk skikkelige tak. Med skifer har du nemlig et tak som varer evig!

Kjell Arne begynte å jobbe i en steinvegg som tiåring, og forteller at han er født og oppvokst i skiferfjellet i Alta. Tatiana, derimot, hadde ingen tidligere erfaring fra byggebransjen. Men viljen til å lære var til stede, og i dag er hun daglig leder for en stab på åtte ansatte.


– Skifertak leverer vi mest til rehabiliteringsprosjekter av gamle og verneverdige hus som har skifertak fra før. Innen restaurering jobber vi ofte på kirker, og da med vinduer, dører og malingsarbeid. Alt av skifer er det beste. Det er mer kvarts i det, det har en fin farge, er av høy kvalitet og veldig sterkt. Skifertak varer evig, og øker verdien på huset ditt. Vi kommer gjerne på gratis befaring, så det er bare å ringe.


173013


Alta Skiferlegging Nord AS legger også takrenner og driver med kobber, og har eget blikkenslagerverksted. Den andre hoveddelen av virksomheten består i å være forhandler av lysthus som produseres i Sverige.


– Her har vi lysthus, hagemøbler, bord, hagebrønner og liknende. Deler av dette er egenproduksjon, og alt lages i kvalitets-furu. Vi kan gjøre alt ferdig for kunder som ønsker det, og levere en komplett grillhytte med møbler og gardiner. Grillhyttene kan også leveres med sauna-ovner, slik at de blir en kombinert grillhytte og badstu.


173013nyokjh


Det allsidige Fauske-firmaet selger i tillegg mye gapahuker til barnehager, sykehus og borettslag, og har utleie av moderne stillas til en rekke faste firmakunder.


– Alt vi gjør og leverer er av høy kvalitet. Vi holder oss til kvalitetsprodukter og -materialer på alle fronter, og det har vi alltid gjort, understreker Kjell Arne.


173013fm,m


Med beliggenhet midt mellom Fauske og tunnelen mot Rognan, rett ved E6, er de lett synlige fra veien. Her er det bare å svippe innom for å ta en titt på de mange fine produkt-utstillingene.


– Jeg vil også nevne at vi fører Lapola sprøyteisolering. Dette er fremtidens isolasjon, og helt nytt i Norge. Det kan brukes til å isolere absolutt alt – fra radonisolering til vegger, tunneler og oppå tak på industribygg. Du kan også isolere alt av spirorør i store bygg, og bruke det til støyisolering. Lapola bare sprayes på, og så er det ferdig.

Les mer...

2017-08-07 12.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv