193014w2193014w1193014w5193014w4193014w3

– For enkelte kan valget av madrass være vanskeligere enn å velge bil

Sliter du med ryggproblemer eller vil ha hjelp til å velge riktig madrass til ditt behov? Bedtime AS har i 20 år levert madrasser til helsesektoren og tilbyr også sin ekspertise til privatmarkedet.

– Vi er jo av bakgrunn veldig gode på dette med trykkfordeling og det å utvikle madrasser, sier daglig leder Helene Årstad. Sofies AS har vært en totalleverandør av helsemadrasser til Nav siden 1997. Etter hvert så bedriften behovet og etterspørselen fra mannen i gata for madrasser som tilbyr mer enn bare liggekomfort. 


– Vi så etterspørselen fra de som ikke helt kvalifiserer seg til støtte fra Nav, men har litt ekstra behov for tilpasning og å sove godt. 


Årstad forteller at de ville skille forbrukermarkedet og helsesektoren, og Bedtime AS kom i 2006 som et utspring av Sofies.


Mer enn bare senger
Bedtime AS startet i begynnelsen kun med madrasser og senger, men har i dag utviklet seg til å tilby soverom som en helhet.


– Vi jobber støtt og stadig med sengeutvikling. Vi prøver å henge med og drar på messer årlig for å følge med på hva som skjer og hva som utvikler seg, sier Årstad. 


Butikken ved Fyrstikktorget på Helsfyr inneholder madrasser og senger, og har i tillegg hengekøyer, sakkosekker, lamper og lett interiør. Årstad understreker at de ønsker å kunne tilby trivsel til hjemmet i sin helhet ved å ha et variert utvalg i butikken. 



– Det er klart at når folk kommer til butikken vår så må de synes det er verdt turen. Vi er jo ikke helt i sentrum. Kundene må ønske å komme til butikken fra andre siden av byen, så derfor så prøver vi å tilby litt mer enn bare senger. Bedtime har i tillegg sine egenproduserte sengetilbehør som silke-og bambussengetøy og ergonomiske puter.


Spar plass med skapseng
Stadig flere følger trender som minimalisme, mindre leiligheter og hus, og en enklere livsstil. Som følge av det satser Bedtime stort på skapsenger og sovesofaer som gir smarte løsninger for å utnytte plass på snedige måter.


– Mange av leilighetene som bygges i byene i dag har trangt med plass og må gjerne møbleres med tanke på plassbesparelse. Vi tilbyr veldig smarte løsninger i form av skapsenger og sovesofaer som er tilpasset en slik livsstil, sier daglig leder. 


Bedtime fører sovesofaer fra danske Innovation Living som med skandinavisk design kombinerer stil, komfort og funksjonalitet. 


– Danskene er utrolig flinke på møbler, og disse designene er veldig populære. Vi satser nå også mer på barnesenger fra Danmark der du gjerne har en køyeseng på topp og pult under, som igjen også er plassbesparende, sier hun.



Personlig veiledning

Butikken på Helsfyr ligger i et industriområde, og daglig leder forteller at det har vært utfordrende å få kunder til å oppdage butikken. 


– Med vårværet håper vi å kunne stille ut møbler utenfor for å trekke folk inn. Med økt netthandel blir det stadig vanskeligere å sile ut useriøse aktører på markedet, og Årstad forteller at Bedtime opplever at kundene finner trygghet ved at de har både nettbutikk og fysisk butikk. 


– Folk synes gjerne det er trygt at vi ikke bare har nettbutikk, men at det faktisk er en butikk i bunn også. Om det skulle være noe med levering eller varer kan de komme inn her – det er jo gjerne litt styr å måtte sende tilbake en madrass til en nettbutikk om den ikke passer, sier hun. 


I butikken får kunder også mulighet til å prøve madrassene for å finne den rette – der er gjerne daglig leder behjelpelig med veiledning.


– Vi føler vi har god kompetanse til å veilede kunden. Vi kjenner godt til madrass-markedet, og vi gjør vårt ytterste for å finne ut hva som er best for kunden. Vi har ansatte med god kompetanse og erfaring – så vi ønsker å gi kunden den lille ekstra oppfølgingen, smiler hun.


Les mer...

2019-05-30 13.00

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv