193013w2193013w7193013w3193013w6193013w5193013w4193013w1193013w8

Slik får du fart på boligsalget

Hva har boligene som blir solgt fortest og til over prisantydning til felles? Fellesnevneren er ofte boligstyling – utført av profesjonelle boligstylister.

Boligstylistene Pernille Arvesen og Janniche Pettersen i Boligstyle AS, kan det meste om hvordan man med enkle grep øker boligens verdi med det blotte øyet. 


– Vi ser at meglere i dag ønsker å bruke boligstyling. De ser at de ofte får flere på visning og veldig gode bilder. De får flere budgivere og en høyere pris, fastslår Pernille. Kollegaen Janniche, er helt enig.


– De boligene som ikke er blitt stylet ligger ofte lenge ute, og oppnår ikke like stor interesse.


– Etter at vi har vært ute og stylet så blir det som oftest solgt. Det er en veldig god investering. Det er jo den største verdien man skal selge, og da er det verdt å investere de tusenlappene. Det er en grunn til at flere og flere benytter seg av boligstyling, og meglere faktisk ønsker det.


Foto: Zovenfra AS

Oppfyller boligdrømmen

Boligstyle AS holder til på Vøyenenga, og tar på seg boligstylingsoppdrag primært i Asker, Bærum og i Oslo. Det var Pernille som først startet firmaet, og etter et par år kjøpte Janniche seg inn. I dag deler de to venninnene og kollegaene likt på firmaets eierandeler. 


Pernilles bakgrunn har en hovedtyngde på baderomsinnredning og klær, med et interiørkonsulent-kurs som grunn. Janniche har jobbet som dekoratør i en rekke butikker, og var veldig klar for å starte noe eget. Med Boligstyle AS har de oppfylt sine egne drømmer, samtidig som de oppfyller andres.


– Det er så utrolig gøy å glede kundene og få tilbakemeldinger som: «nå har jeg ikke lyst til å flytte allikevel, for dere har gjort en så bra jobb!»


En ydmyk tilnærming

Janniche og Pernille styler gjerne med kundenes egne ting for å bevare det personlige, og de har gjennom årene opparbeidet seg et trent øye for hva som passer sammen og ikke. Boligstylistene blander gjerne nytt med gammelt, så lenge det blir en rød tråd i alle rom. Stiler og farger må selvsagt passe sammen. 


– Vi jobber mye med å ikke være som alle andre. Vi kommer ikke inn i boliger for å rense ut alle tingene deres og ta inn våre ting – det er ikke sånn det fungerer, smiler de to.



Det kan være ulike grunner til at en bolig ligger ute for salg. Noen har kanskje gjennomgått en skilsmisse, mens andre har mistet en nærstående. I sårbare situasjoner som dette, vet Pernille og Janniche akkurat hva som skal til for å gjøre det beste ut av en lei situasjon. 


– Vi kommer jo rett inn i noens hjem, og bare det er veldig personlig. Derfor jobber vi mye med å bygge tillit, være ærlige – og ikke minst varsomme, sier Pernille.


De innreder og styler alt fra helt tomme nybygg til dødsbo med gamle, slitte møbler – alt fra 2 millioners-klassen til fasjonable luksushus med en prislapp på 40 millioner.


Gjør jobben så du slipper

BoligstyleAS’ store styrke er at de bruker forskjellige møbler til forskjellige stiler, og at de alltid utgår fra aldersgruppen som er interessert i å kjøpe. Etter at boligen er blitt solgt, får de ofte gleden av å jobbe videre med kunden. De bistår også med hjelp for dem som ønsker råd og veiledning i hvordan man kan få utnyttet boarealet på best mulig måte. Duoen er flink til å sette sammen interiør og pyntegjenstander til en innbydende helhet.


– Vi selger alt vi styler med! I går hadde vi en kunde som ville ha masse av det vi stylet med, for da får de jo det som passer sammen. Vi handler på forskjellige steder og setter det hele sammen, men folk flest har ikke tid eller mulighet til det, forteller de.


Små detaljer gir stor uttelling

Bildene som henger på veggen kan ha minst like mye å si for salget som selve møblene og innredningsdetaljene. Derfor låner Boligstyle AS flotte malerier som de også selger, på vegne av kunstnerne. Ifølge dem gir det en stor og merkbar effekt. 


– Det blir veldig unikt. Det er noe helt annet enn å henge opp et Ikea-bilde.


Foto: Zovenfra AS

Duoen i Boligstyle AS er også behjelpelig med å veilede dem som ikke skal selge sin bolig, og holder seg selvsagt oppdatert på alt av trender.


– Vi er i vekst, men vi er alltid interessert i nye og flere oppdrag! Med det sagt, så har vi mange gode meglere som vi får oppdrag fra og som vi er veldig takknemlig for å samarbeide med, sier Janniche og Pernille muntert.

Les mer...

2019-05-21 13.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv