Bravida i Asker og Bærum

Bravida Asker og Bærum har en sterk lokal tilknytning til sitt distrikt, samtidig som de har en landsomfattende, ressurssterk organisasjon i ryggen. Det er en kombinasjon som har gitt stor suksess.

– Nå har vi 40 ansatte på elektro og 17 ansatte på rør her i Asker. I Bravida Norge er vi over 2000 ansatte, og har 35 avdelinger i hele Norge, forteller avdelingsleder i Bravida Asker og Bærum Martin Andersen.
   Selskapet kan tilby rørlegger-tjenester og elektrikertjenester både innen sterk og svakstrøm. Bravida i Asker og Bærum henvender seg både til privatmarkedet og til næringslivskunder. Serviceavtaler mot bedrifter og bygninger, samt prosjekter av ulike slag, alt fra installasjoner i nybygg til rehabilitering. Vi leverer mao totale tjenester innenfor områdene rør og elektro, inkludert sikkerhet og brann, slik som adgangskontroll og brannvarslingssystemer.
   – I dag jobber vi oss opp mot å kunne ta enda større prosjekter. Bravida har en stor prosjektavdeling i Oslo, og vi har et datterselskap i Drammen som heter Ing Mosness Norstad. Ved større prosjekter kan vi samarbeide med disse, sier Andersen.

Han trekker frem serviceavtaler opp mot industri og næringsliv som noe Bravida Asker og Bærum er spesielt gode på. Avdelingen har også høy kompetanse på etablering av fiber og kobber stamnett for IKT og tele, ombygging av datarom og møte-romsinstallasjoner. Innenfor sikkerhet og brann kan Bravida levere sine egne produkter, Integra, som er et kortleser- og adgangskontrollsystem, og Panasonic brannalarmsentraler.
   – Vi har en gjennomført HMS-politikk. HMS er viktig i hverdagen, og vi følger systemer på det, slik at vi har fokus på avfallshåndtering, sikkerhet og helse på arbeidsplassen.

I hovedsak er jobbene og oppdragsgiverne å finne i Asker og Bærum. Men dersom en kunde ønsker å benytte kompetansen til Andersen og hans kolleger også utenfor Asker og Bærum lar det seg gjøre. Da går Andersen simpelthen inn i en dialog med tilgrensende Bravida-avdelinger.
   – Fremover ønsker vi å vokse. Det er et stort lokalt marked, med stor aktivitet, så alt ligger til rette for at vi skal kunne vokse og ta på oss enda større prosjekter og mer jobb. Det er mange oppdrag i området, men det er også konkurranse om jobbene. Vi må derfor levere god kvalitet til riktige priser skal vi lykkes.

Les mer...

2013-12-19 21.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Bravida Asker & Bærum
  • www.bravida.no
  • Telefon:
    66 77 90 50
  • Adresse:
    Nye Vakåsvei 64
    1395 Asker
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv