173033E173033es173033åpoi173033nyy173033oi173033

Byggesystemer: – Vi leier ut!

Det er ingen grunn til å kvie seg til neste byggeprosjekt. Med hjelp og ekspertise fra Byggesystemer får du lifter, gravemaskiner og ferdig oppsatte stillaser etter behov.

Utleie av maskiner og lifter, samt utleie og oppsett av stillaser og levering av tak over takløsninger: Dette er tjenestene som utgjør kjernen i virksomheten til Byggesystemer Bodø AS, forteller daglig leder Rudi Johansen.


– I tillegg har vi blitt store på gravemaskiner og arrangementer også. Da tilbyr vi telt til arrangementer og brylluper. Vi monterer, setter opp stoler, bord og benker, og ordner med strøm, varme og lys. Der leverer vi alt!


173033åpoi


Byggesystemer driver med utleie, Salten-distriktet er markedet deres, og de leverer sine egne produkter ut på byggeplasser med egne biler. De har både transport- og kranbiler, sier Johansen. Når en kunde skal leie utstyr, kan de komme på befaring, se på prosjektet og anbefale forskjellige typer utstyr og lifter.


– Eller vi kommer og bygger et egnet stillas, med de rette delene i den rette høyden. I mange tilfeller bygger og setter vi fort opp et stillas på privatboliger. Det sparer tid for alle som er involvert i et byggeprosjekt. I tillegg er det en trygghet for kunden, som da vet at han har rett utstyr som er montert riktig. Det går fint an å montere selv, men man skal vite hva man holder på med. Vi gjør blant annet trekkprøver i veggen for å være sikre på at stillaset blir stående.


173033E


Den allsidige bedriften driver også med kursvirksomhet. De holder kurs for alle interesserte – først og fremst bedrifter, men også for privatpersoner som har lyst. Liftkurs, fallsikringskurs og opplæring i bruk av maskiner utgjør deler av tilbudet. Kursplanen ligger på nettsiden deres, og blir oppdatert jevnlig. 


– Vi har god kapasitet. Arbeidskapasiteten på utstyret er høy, og vi er Nord-Norges største utleier.

Fremover skal vi fokusere på å bli bedre på det vi allerede er gode på. Byggesystemer skal være en komplett leverandør - og det vi ikke har, det skaffer vi!


Staben består av 24 ansatte. Planen nå er å øke med tre ansatte. Johansen sier at de er ute etter stillasmontører eller folk som har vært med på rigging. Aktuelle kandidater må ha godt mot og pådriv, de må kunne snakke norsk og ha førerkort til vanlig bil. Resten stiller Byggesystemer med. 

Les mer...

2017-09-05 14.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv