173058173058påolk173058åæø173058åpolk

Finner elbilen som passer for deg

Carpoint Norge AS er noe så sjeldent som en forhandler som kun selger elektriske kjøretøy. Før var de en ordinær bilforhandler, men nå tilbyr bedriften elbiler, elsykler, elscooter og elektriske motorsykler.

Geir Berntsen er markedssjef i Carpoint Norge AS. De har forretning i Brattsbergvegen 9 på Nidarvoll i Trondheim, men de har også forhandlere rundt omkring i Norge. Carpoint har siden 1996 forhandlet biler - først som bilagenter - og etter hvert med biler i butikk. Men styret vedtok at Carpoint fra 1. januar 2016 ene og alene skulle jobbe med elektriske kjøretøy.


– Vi var jo de første som solgte Tesla her i landet. I dag tilbyr vi som merkeimportør elektriske motorsykler fra Zero og Energica, elektrisk scooter fra Niu, og elsykkel fra EcoRide. I tillegg selger vi elektriske biler fra flere merker, både brukt og nytt.


– Det spesielle med oss finner du i fokuset på elektriske kjøretøy. Det er det vi gjør, og vi gjør det uavhengig av merke. Skal du ha elbil er det slik at vi hjelper deg å finne en bil som passer deg. Det er ikke slik at vi må prakke på deg en enkelt variant fordi det er den eneste vi har i sortimentet.

Carpoint Norge AS er dessuten merkeimportør for Detroit Electric. De bygde sin første elbil i 1906, og det er faktisk bilen Bestemor Duck kjører. Det er riktignok en 1916-modell, sies det. Detroit Electric kommer med tre nye modeller de neste to årene. Dette i tillegg til gliset som står i lokalene til Carpoint på Nidarvoll; en to-seter sportsbil SP:01.

 

– Denne bilen er faktisk litt spesiell, sier Berntsen. Den ble i sommer flydd over til Los Angeles for å være med i et Jay Leno-show, og er nå tilbake i våre lokaler.

 

Nå ønsker Carpoint Norge AS seg flere forhandlere rundt i landet, i tillegg til flere dyktige samarbeidspartnere i Norge og andre europeiske land. I dag jobber de med potensielle nye MC-forhandlere, og vil med tilgangen på flere modeller fra Detroit Electric også etablere partnerskap og egne avdelinger for bilsalg.

– Hvem vet, kanskje kommer det lastebiler og personelldroner under vår fane en dag også, sier Berntsen med et lurt smil.

Les mer...

2017-09-20 10.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv