cilier 3cilier4cilier2cilier

Skjønnhet fra Sverige sprer seg over hele verden

BB Glow er den nyeste og heteste behandlingen i skjønnhetsbransjen. En skånsom og vennlig ansiktsbehandling for deg som vil ha en strålende hud.

Mange norske kvinner og menn har en BB-krem stående i baderomskapet. En krem som ble utviklet allerede på 1960-tallet av en tysk hudlege. BB står for blemish balm, eller blemish base, og formålet er å jevne ut hudtonen eller dekke over pigmentflekker for å skape en jevn, feilfri og strålende hud. Utviklingen går fremover, og i dag kan du skape en lignende, men mer permanent effekt med en behandling som kan beskrives som kosmetisk tatovering.


– Jeg kan bare beskrive dette som den absolutt beste behandlingen som finnes, smiler Sandra Karlsson stort når hun forteller engasjert om effektene fra en BB Glow-behandling.


– Det er en skånsom og smertefri behandling, en semipermanent foundation som vi tilfører et serum under det øverste hudlageret. Behandlingen gir umiddelbart effekt i form av at den gir en jevnere hudtone, lyster og glatter ut små rynker.


Behandlingen har også en gradvis økende effekt på hudforbedring, og varer i cirka seks måneder avhengig av dine personlige forutsetninger. Den passer alle hudnyanser, og fargen tilpasses ut ifra din egne naturlige hudtone.


– Vi har sett fantastiske resultaer på akne-arr. Man kan også skjule fregner for den som ønsker det. Grå og livløs hud får umiddelbart et helt annet liv, og man kan samtidig påvirke mørke ringer under øynene. Jeg elsker denne behandlingen. Det er min absolutte favoritt, og stadig flere salonger og kunder får øynene opp for denne behandlingen. Det er nesten for godt til å være sant. Men det er sant, ler Sandra.


Sandra Karlsson driver firmaet Ciliér AB i Värnamo i Sverige. Et firma som tidligere het Lash for Lash, og som er et sterkt etablert firma innen vippeextensions.

 

­– Lash for Lash har lenge vært en kursholder innen vippeextensions og solgt produktene som trengs for de som jobber med dette profesjonelt. I dag har vi byttet navn og utøket både vår kursportefølje og vårt produktutvalg. Vi tilbyr nå også kurs innen BB Glow og selger produkter fra den verdensledende koreanske leverandøren Stayve.


Sandra drømte tidlig om å bli frisør, og har alltid hatt en stor interesse for skjønnhet, sminke, hår og negler. Etter et par runder innen dagligvarehandelen tenkte hun at det hadde vært toppen å drive en egen ICA-butikk, men et kurs i negleforlenging fikk henne på andre tanker. Sandra forteller muntert om da nære og kjære, venner og bekjente, ville ha like fine negler som hun selv, og helt plutselig hadde hun et lite neglestudio hjemme hos seg selv.

 

– Det bare vokste og vokste. Ettersom jeg alltid har visst at jeg vil drive for meg selv, så har valget på virksomhet falt på dette. Jeg kommer aldri til å angre på noe jeg ikke har gjort, og føler vel at universet har hatt en finger med i spillet når jeg sitter her nå.

 

Lash for Lash' nettbutikk er Sveriges største nettbutikk for dem som driver profesjonelt innen vippeextensions, lashlift og vippe- og brynfarging. For å kjøpe fra nettbutikken er du nødt til å vise et kursbevis eller sertifikat. Bestillerne kommer fra hele verden: Norden, Australia, USA og England. Mange leveranser går til Kosovo, forteller Sandra, som mener at sosiale medier har en stor del av æren i at produktene har nådd ut til verden.


– Vi har også utviklet vår helt egne hudpleieserie, Ciliér. Den er økologisk, vegansk, og selvfølgelig ikke testet på dyr. Jeg tester samtlige produkter som vi markedsfører på nettsiden i minst et halvt år. Først pleier jeg å prøve dem på meg selv, før jeg deretter lar kunden evaluere produktene. Vi selger bare kvalitet. I alle ledd. Vi legger vårt hjerte og vår sjel i å presentere de beste produktene, noe som jeg hevder ligger til grunn for vår fremgang, sier Sandra.


Skjønnhetsbransjen eksploderer. Skjønnhetsbehandlingene er lett tilgjengelige og mer resultatbaserte. Også de mer skånsomme behandlingene gir resultater. Sandra forteller at hun ser at vippeextensions har funnet sin plass i markedet, og produkter fortsetter å utvikles, men bransjen har stabilisert seg.


– Det meste som trengs finnes på markedet nå. Eksisterer det ikke, så gjør jeg det selv, sier hun og viser arbeidsbordet hun har tegnet, designet og fått produsert for at det skal passe hennes virksomhet.  


I dag befinner den kosmetiske tatoveringsbransjen seg litt der vippene var for cirka fem år siden.  


– Tatovering av øyenbryn og nye teknikker innen dette vokser fort. Det samme gjør min favorittbehandling BB Glow, smiler Sandra, og skaper en nærmest perfekt avslutning på samtalen vår med den glødende innledningen.

Les mer...

2019-06-03 09:00

194005w3

– Den vanligste grunnen er at man ikke lenger identifiserer seg med tatoveringene sine

Artikkel Remove AS fjerner tatoveringer – og dermed også dårlig selvfølelse knyttet til tatoveringene man ikke lenger ønsker å ha.
193031w3

Kjøkkenekspert i over 40 år

Artikkel Tre generasjoner med kjøkkenekspertise finner du hos Østerby Kjøkkenstudio AS i Sandvika, som er leverandør for Huseby. – Med mange års erfaring og godt rykte føler kunder seg trygge her.

  Kontaktinformasjon

  • Ciliér AB
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   (+46) 0370-345454
  • Adresse:
   Malmövägen 12
   33142 Värnamo Sverige
  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Arkiv