172065.172065.m.

Glemmer du kjelen på komfyren? Tenk deg om!

Noen glemmer å stenge vannkrana. Noen går i fra brennende stearinlys. Andre oppdager rotter i veggen eller fuktskader i kjelleren. Uforutsette ting som dekkes av forsikringen - det er kjerneområdet til Dammyr Bygg AS i Fredrikstad. 10-årsjubilanten har som motto at ingen jobb er for liten eller for vanskelig.

Per-Christian Sperlin hadde erfaring fra Polygon og ISS da han startet Dammyr Bygg AS i 2007 sammen med tre kolleger, alle med bakgrunn som håndverkere. I dag er han daglig leder for en dyktig stab på 25 som teller både snekkere, malere og tømrere. De har også en egen takstmann som takserer bygninger og skader.


- Vi gjør alt mulig! Fra å tegne og skrive søknader til å jobbe på nye og gamle bygg. Fra å bygge opp etter branner og vannskader, til å fjerne råte og skadedyr. Fra å vaske innbo til å rense klær. Kort fortalt gjør vi alt som er dekket av forsikringen. Her er det ingen jobb som er for liten eller for vanskelig, sier Sperlin, og legger til at de har hatt mer enn nok å gjøre i de ti årene de har eksistert.


172065m


De to største kundene til Dammyr Bygg AS er Gjensidige og IF. Fredrikstad-bedriften har bevisst valgt å samarbeide med kun to forsikringsselskap. Dette er for at de skal kunne opprettholde best mulig service, og for at de skal klare å fokusere og gjøre en best mulig jobb. Å gjøre en halvdårlig jobb for fem-seks forsikringsselskaper har ingenting for seg, som Sperlin sier. 


- Og Gjensidige og IF velger å jobbe med oss nettopp av de samme grunnene: fordi vi leverer et produkt som du som kunde er fornøyd med, og da er de fornøyde også. I tillegg må selvsagt prisen være riktig, og vi tegner en avtale hvert tredje år. Effektivitet og punktlighet er andre faktorer. Det er de tingene der som er viktige når det gjelder forsikring. Og alt blir målt og fulgt med, fra vi får jobben til vi har ringt kunden og frem til jobben er ferdig.


172065m.


På spørsmål om han har noen gode råd til forsikringskunder, kommer svarene kontant. 

- Første hovedregel er å stenge av vannet når du reiser fra hytta. Hvis du reiser fra huset ditt og er borte i mer enn tre dager, så står det med liten skrift i forsikringspapirene at du skal stenge vannet. Det gjelder i både private hjem og hytter. Vannskader er det største problemet. Så steng hovedkrana, for her er det penger å spare! sier han engasjert.

Som en god nummer to kommer brann som følge av matlaging og stearinlys.

- Folk glemmer kjelen på komfyren når telefonen ringer, og de går i fra tente stearinlys. Det er mye rart som skjer når folk blir distrahert. Mange har en stressende hverdag i dag, og det skaper skader. I tillegg skal man ikke glemme at en stor årsak til skader er dårlig utført håndverk, sier Sperlin.


172066yy


Døgnåpen vakttelefon

Som en trygghet for kundene når det uforutsette inntreffer, har Dammyr Bygg AS en døgnåpen vakttelefon. De rykker ut når det er nødvendig, i et stort område som dekker både Kolbotn og Nesoddtangen samt indre Østfold, Halden og inn i Sverige. Mange nordmenn som eier hytter i Sverige er nemlig forsikret i Norge.


 I tillegg til den nevnte virksomheten skal man ikke glemme at Dammyr Bygg AS er en allsidig mesterbedrift som både bygger boliger, tegner nybygg og tilbygg, restaurerer eldre boliger og utfører maleroppdrag. Siden i fjor høst har de blant annet jobbet på et stort boligprosjekt for en privatkunde på Hvaler. Den elegante og moderne villaen i funkis-stil er på drøye 550 kvadratmeter. Villaen forventes å være innflytningsklar i disse dager.


172065


- Ingen arbeidsdager er like. Det blir nesten som en hobby også, for dette er definitivt ingen syv til fire-jobb. Hvis vi følger opp og følger med, burde det gå bra for den videre driften også i fremtiden.  

 Så vær smart i sommer! Når du reiser av gårde på utenlandsferie, eller om du bare skal stikke på hytta for ei langhelg: husk å stenge av vannet. Det koster så lite, men kan spare deg for så mye - både når det gjelder penger og hodepiner. Og skulle du være så uheldig at uhellet inntreffer, vet du i hvert fall nå hvem du skal henvende deg til. Dammyr Bygg AS yter rask og profesjonell hjelp med fagfolk i alle ledd.

Les mer...

2017-05-30 11.00

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv