172065.172065.m.

Glemmer du kjelen på komfyren? Tenk deg om!

Noen glemmer å stenge vannkrana. Noen går i fra brennende stearinlys. Andre oppdager rotter i veggen eller fuktskader i kjelleren. Uforutsette ting som dekkes av forsikringen - det er kjerneområdet til Dammyr Bygg AS i Fredrikstad. 10-årsjubilanten har som motto at ingen jobb er for liten eller for vanskelig.

Per-Christian Sperlin hadde erfaring fra Polygon og ISS da han startet Dammyr Bygg AS i 2007 sammen med tre kolleger, alle med bakgrunn som håndverkere. I dag er han daglig leder for en dyktig stab på 25 som teller både snekkere, malere og tømrere. De har også en egen takstmann som takserer bygninger og skader.


- Vi gjør alt mulig! Fra å tegne og skrive søknader til å jobbe på nye og gamle bygg. Fra å bygge opp etter branner og vannskader, til å fjerne råte og skadedyr. Fra å vaske innbo til å rense klær. Kort fortalt gjør vi alt som er dekket av forsikringen. Her er det ingen jobb som er for liten eller for vanskelig, sier Sperlin, og legger til at de har hatt mer enn nok å gjøre i de ti årene de har eksistert.


172065m


De to største kundene til Dammyr Bygg AS er Gjensidige og IF. Fredrikstad-bedriften har bevisst valgt å samarbeide med kun to forsikringsselskap. Dette er for at de skal kunne opprettholde best mulig service, og for at de skal klare å fokusere og gjøre en best mulig jobb. Å gjøre en halvdårlig jobb for fem-seks forsikringsselskaper har ingenting for seg, som Sperlin sier. 


- Og Gjensidige og IF velger å jobbe med oss nettopp av de samme grunnene: fordi vi leverer et produkt som du som kunde er fornøyd med, og da er de fornøyde også. I tillegg må selvsagt prisen være riktig, og vi tegner en avtale hvert tredje år. Effektivitet og punktlighet er andre faktorer. Det er de tingene der som er viktige når det gjelder forsikring. Og alt blir målt og fulgt med, fra vi får jobben til vi har ringt kunden og frem til jobben er ferdig.


172065m.


På spørsmål om han har noen gode råd til forsikringskunder, kommer svarene kontant. 

- Første hovedregel er å stenge av vannet når du reiser fra hytta. Hvis du reiser fra huset ditt og er borte i mer enn tre dager, så står det med liten skrift i forsikringspapirene at du skal stenge vannet. Det gjelder i både private hjem og hytter. Vannskader er det største problemet. Så steng hovedkrana, for her er det penger å spare! sier han engasjert.

Som en god nummer to kommer brann som følge av matlaging og stearinlys.

- Folk glemmer kjelen på komfyren når telefonen ringer, og de går i fra tente stearinlys. Det er mye rart som skjer når folk blir distrahert. Mange har en stressende hverdag i dag, og det skaper skader. I tillegg skal man ikke glemme at en stor årsak til skader er dårlig utført håndverk, sier Sperlin.


172066yy


Døgnåpen vakttelefon

Som en trygghet for kundene når det uforutsette inntreffer, har Dammyr Bygg AS en døgnåpen vakttelefon. De rykker ut når det er nødvendig, i et stort område som dekker både Kolbotn og Nesoddtangen samt indre Østfold, Halden og inn i Sverige. Mange nordmenn som eier hytter i Sverige er nemlig forsikret i Norge.


 I tillegg til den nevnte virksomheten skal man ikke glemme at Dammyr Bygg AS er en allsidig mesterbedrift som både bygger boliger, tegner nybygg og tilbygg, restaurerer eldre boliger og utfører maleroppdrag. Siden i fjor høst har de blant annet jobbet på et stort boligprosjekt for en privatkunde på Hvaler. Den elegante og moderne villaen i funkis-stil er på drøye 550 kvadratmeter. Villaen forventes å være innflytningsklar i disse dager.


172065


- Ingen arbeidsdager er like. Det blir nesten som en hobby også, for dette er definitivt ingen syv til fire-jobb. Hvis vi følger opp og følger med, burde det gå bra for den videre driften også i fremtiden.  

 Så vær smart i sommer! Når du reiser av gårde på utenlandsferie, eller om du bare skal stikke på hytta for ei langhelg: husk å stenge av vannet. Det koster så lite, men kan spare deg for så mye - både når det gjelder penger og hodepiner. Og skulle du være så uheldig at uhellet inntreffer, vet du i hvert fall nå hvem du skal henvende deg til. Dammyr Bygg AS yter rask og profesjonell hjelp med fagfolk i alle ledd.

Les mer...

2017-05-30 11:00

191028w2

– Alt vi leverer er noe du føler at du kan ha lenge

Artikkel Å investere i et helt nytt kjøkken er en kostbar affære for de fleste. Før du gjør ditt valg, så er det noen ting du bør kjenne til for å kunne velge et kjøkken som faktisk varer.
195002w5

Med boligstyling kan du få enda mer for boligen din

Artikkel Med enkle interiørgrep kan du få enda mer for boligen din ved et salg. LivingVilla boligstyling har spesialisert seg på å fremheve det unike ved enhver bolig.

  Kontaktinformasjon

  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  Arkiv