164057 JZ

Din nye medarbeider

Bemanningsselskapet Jobzone Sandefjord leverer medarbeidere til både korte og lange vikariater innenfor de fleste bransjer, dekker hele Sandefjord- området og tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester. Og de som jobber her, har lokal forankring, kjenner miljøet, menneskene og det lokale markedet.

Jobzone Sandefjord startet opp for 15 år siden, og som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har de en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Men først og fremst gir lokal tilknytning trygghet for jobbsøkere og kunder, mener avdelingsleder Roy Skalleberg. For Jobzone Sandefjord, som særlig leverer arbeidskraft innenfor bygg og anlegg, ser det lyst ut, for mange av de store entreprenørene får mer og mer å gjøre. Skalleberg begynte hos Jobzone i mars 2016, men har selv arbeidet innenfor bygg og anlegg siden han var 15. Han kjenner bransjen.


– Vi leverer medarbeidere til alt fra maling til tømring, vi har dumpersjåfører, lagermedarbeidere – egentlig til alt! Akkurat nå er det stor aktivietet i distriktet innenfor bygg og anlegg, og etterspørselen har økt kraftig de siste årene. Der skulle vi gjerne ha hatt flere folk, sier han. 


Jobzone Norge ble grunnlagt i 2002 og er i dag det største norskeide bemanningsselskapet. Det landsdekkende selskapet har over 40 lokalkontorer med mer enn 150 medarbeidere. 


– Det viktigste hos dem som kommer til oss for intervju, er at de har interesse for å jobbe – og selvsagt hvilken kvalitet de kan levere innenfor den bransjen de skal jobbe i. Da gjelder det å finne spisskompetansen til hver enkelt. Entreprenørene er også blitt flinkere til å fortelle nøyaktig hva slags folk de trenger, sier Skalleberg. 


Jobzone Sandefjord har Telemark og Vestfold som kjerneområde. De tilbyr også rådgivning i rekrutteringsprosessen ved faste ansettelser. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent. Det betyr at Jobzone har det fulle arbeidsgiveransvaret for lønns- og personaladministrasjon i hele oppdragsperioden.


– Vi får ofte høre at vi er flinke til å følge opp, at vi møter opp første dagen med nye kandidater på et nytt sted – og at vi er veldig nøye på HMS. I tillegg har vi praktisk oppfølging: Trenger medarbeiderne lue, sko eller annet arbeidstøy, har vi gode avtaler på yrkesbekledning. Har du et godt arbeidsmiljø, gir det gode resultater for alle parter, smiler Skalleberg.  

Les mer...

2016-11-29 14.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv