174001posd174001posddddu174001posdkpo174001osd174001pdosd174001posdu174001sd

Disse tegner ditt nye bad

Egeland Rør AS i Mandal kan med rette kalles en fremoverlent bedrift. Avdelingen har base på Skinsnes i Mandal, og herfra leverer de det meste innen rørleggerarbeid.

Egeland Rør AS utfører arbeid innen både industri og service, til privatkunder og innenfor bolig og næringsbygg. Med fire VVS-ingeniører som tegner og prosjekterer, setter de opp fremdriftsplan, og ekstra lettvint er en totalpakke for kunden som vil fikse opp badet.

 

Det er fine, lyse lokaler daglig leder Eivind Syvertsen kan vise frem på Skinsnes, strategisk plassert i industriområdet. Her har de utsalg og utstilling, herfra selger de baderomsmøbler og dusjløsninger og det meste av batterier og rørdeler. Men størst betydning har kanskje det du ikke ser umiddelbart når du kommer inn: Den utrolig høye kompetansen som firmaet har, opparbeidet gjennom en lang historie med trofaste og dedikerte ansatte. Syvertsen viser frem tegneprogrammet, der kundens nye bad visualiseres.


174001poddsdu


– Har har vi en totalpakke som vi tilbyr, med rørlegger, snekker, elektriker, murer og maler. Tegneprogrammet viser kunden hvordan badet vil se ut til slutt – og vi avtaler tidspunkt når vi begynner og når alt vil være ferdig. Det er lettvint for kunden – og for oss, smiler Syvertsen.


Egeland Rør har en historie som strekker seg helt tilbake til oppstarten i 1896, og er dermed en av svært få bedrifter i Norge som nå drives i sitt tredje århundre. Selskapet eies i dag av distriktets største rørleggerfirma, Sig. Halvorsen AS i Sandnes, som årlig omsetter for flere hundre millioner. Egeland Rør har avdelinger i Kristiansand og Mandal. I Mandal ble firmaet etablert for 31 år siden, i dag med en avdeling på 32 ansatte. Syvertsen er svært fornøyd med utvekslingen av arbeidskraft og kompetanse mellom de to byene. 


174001posdkpo


– Geografisk dekker vi Mandal-området fra Søgne til Flekkefjord. Rundt 70 prosent er profesjonell og ca 30 prosent private, dette er økende. Vi tilbyr serviceavtaler, modernisering og effektivisering av prosesser i industrien og på varmeanlegg. Om bedrifter utvider eller effektiviserer prosesser, er vi også med å delta i rørfaget. Vi leverer rørarbeid i leilighetsbygg og forretningsbygg, på varme-, sanitær- og sprinkelanlegg for totalentreprenører.


Selv har han vært her i to år, men har lang fartstid i rørleggerfaget. Egeland Rør er en bedrift som tar arbeidsmiljø og rekruttering på alvor. Eldste ansatte er 62 – yngste er lærlingene.


– Vi brenner for rekruttering, og alt har vist at å være en lærlingebedrift er beste måten å få nye folk på. Vi hadde to som var ferdig i juni 2016 – og begge to ble ansatt, smiler Syvertsen.

Les mer...

2017-10-03 09.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv