173061dsf173061pds173061økl

Når du vil ha det beste

Det er et vedlikeholdsfritt, økonomisk og miljøvennlig materiale. Et PVC-vindu holder mer enn dobbelt så lenge som et trevindu. Det er naturligvis knyttet mindre tid og penger til vedlikehold av PVC-løsninger.

Daglig leder i Fenstra, Arnstein Flote, har hektiske dager. Fra sitt kontor- og utstillingslokale i Borgundfjordvegen i Ålesund tikker bestillingene inn. Det er også mange som finner veien innom for å se både vindu- og dører, utført med PVC.


– For min egen del blir det mye utetid med kundebesøk og messer. Det er flere og flere som oppdager produktene som vi i Fenstra leverer, sier Flote. Han oppfordrer derfor de som vil stikke innom om å ringe for å avtale tid.


Vedlikeholdsfritt

Produkter i PVC er vedlikeholdsfrie og påvirkes ikke av sol og vær. Vindusløsningene behøves ikke males eller påføres annen overflatebehandling.


173061økl


– De skal kun rengjøres, og ha en dråpe olje på bevegelige deler og hengsler. Produkter av PVC har lang levetid og varighet. De første PVC-vinduene ble produsert for over 40 år siden, og fremstår som helt fine i dag, påpeker den daglige lederen. Han er spent på utviklingen, for produktene blir stadig bedre og mer funksjonelle. Flote viser til at produktene gir bedre komfort.


– Fenstra vindusløsninger gir både god lyd- og varmeisolasjon, noe som igjen gir en god og behagelig innekomfort. Våre vinduer har en U-verdi godt innenfor de nye byggetekniske kravene til vinduer brukt i boliger, sier han. Med nye vinduer sparer en også kostnader til oppvarming o.l.


Miljøvennlig

I vår tid med stort fokus på miljøet, er det også viktig å kunne presentere et produkt som faktisk er miljøvennlig.


– PVC er et miljøvennlig materiale som kan resirkuleres. Vinduene er merket med "greenline" som innebærer at de ikke er produsert med bly eller tungmetaller. Materialet er anbefalt for allergikere, og avgir ikke giftige gasser ved nedsmelting, understreker Arnstein Flote. Den daglige lederen i Fenstra viser Det Norske Bransjemagasinet en utstilling krydret med fine vinduer og dører.


– Alt som dere ser i utstillingen er vedlikeholdsfrie vindusløsninger tilpasset norske klima og værforhold. I dag leverer vi et komplett vindu- og dørsortiment i standard størrelser og etter spesialmål. Fenstra vedlikeholdsfrie vindusløsninger er tilpasset fremtidens klimautfordringer, påpeker Flote.


Hvorfor velge PVC?

Med sin lange erfaring fra bransjen er ikke den daglige lederen i Fenstra i tvil om hvorfor vi som kunder skal velge PVC.


– Den er vedlikeholdsfri. Det blir aldri mer skraping og maling. Forseglingen gjør at de sveisede rammeprofilene med flerkammersystem gir stramme vinduer med god termisk isolasjon og lydisolering. PVC er UV-bestandig. Det betyr at materialet ikke gulner, blir blasse eller sprekker av solens stråler, sier Flote, og legger til.


173061pds


– Produktet er også vannbestandig, og vil ikke mugne eller råtne. Konstruksjonen trekker ikke til seg fuktighet. Sist, men ikke minst, PVC er flammehemmende og selvslukkende når brannkilden er fjernet. Antenningstemperaturen er 390 grader celsius. Når det gjelder tre, så antenner det ved 240 grader celsius, opplyser daglig leder i Fenstra, Arnstein Flote.


Han tar mer enn gjerne imot en henvendelse fra nettopp deg.   

Les mer...

2017-09-12 15:45

174046psd

Slik kan du hjelpe dine ansatte til en bedre arbeidsdag

Artikkel – Vi tar utgangspunkt i kundenes ønsker og behov, og skreddersyr leveransen ut ifra dette. Arca Friskere Arbeidsplasser er offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste og tilbyr i tillegg trening, behandling,...
174028åfr

Regnskap er ferskvare

Artikkel Ever AS et regnskapsbyrå som bruker teknologi aktivt. Selskapet har over 5 års erfaring med skybasert regnskap og har opparbeidet seg svært god kompetanse på feltet.

  Faktaruta

  LYNK-CO_event

  Designer fremtidens biler

  Les om den flunkende ferske bilen fra Lynk & Co

  173716_Solbergp_0517GBTW258

  Til topps med Volkswagen

  Petter Solberg hanker inn den ene medaljen etter den andre i VM

  Arkiv