125059NO-Karls-Fisk-og-Skalldy bild2125059NO_Karls-fisk-&-skaldyr

Fersk fisk og sjømat av ypperste kvalitet

I Tromsø er fersk fisk synonymt med Karls Fisk & Skalldyr. Det som startet med to paller med frysevarer i 2003, har i dag vokst seg til en velrennomert og høyst respektert produsent og grossist av alt det gode fra havet.

I fjor sendte de ut 130 tonn med varer, noe som gjør dem til den største aktøren på sjøbåret skalldyr og fisk ut fra Tromsø med fly.
- Vi sender alt fra kveite, torskefilet, skrei,torskerogn, hysefilet, steinbit, seifilet, tunge, ja alt! sier Karl Alberth Hansen med et smil. Han er eier og daglig leder, og har selv vært fisker siden den spede begynnelse. Neste år kan Karls Fisk & Skalldyr feire 10-årsjubileum, og det gjør de ved å samtidig flytte inn i nye lokaler i sentrum av Tromsø.

Bedriften har til sammen åtte ansatte som jobber fra tidlig om morgenen og ofte til sent på kvelden. - Det største enkeltproduktet vårt er ferske, kokte skallreker som sendes med fly til Trondheim, Kristiansand, Bergen, Molde, Gardermoen og Stavanger. Kundene er hovedsaklig store norske grossister, og vi er en av de få som produserer for andre og ikke til eget bruk. Alt av fileter blir skåret for hånd her hos oss, og hver filet blir nøye sjekket slik at kvaliteten på varen som ender opp i fiskedisken er helt topp, forteller han engasjert.

Staben hans produserer også fileter som selges til eksportører for videresalg til utlandet, i tillegg til at de pakker en god del fisk for eksport. I fjor vant de prisen for «Årets Vekst i Nord»-bedrift, noe Hansen og hans ansatte er veldig stolte over.
- Vi vant i kamp med nesten 70 andre bedrifter, og har fått mye positiv oppmerksomhet i etterkant. Vi har et veldig godt rykte i markedet, og er kjent for kvalitet og leveringsdyktighet. Når jeg spør nye kunder hvordan de har hørt om oss, og de svarer at de har blitt tipset av andre fornøyde kunder, varmer det hjertet mitt.

Karls fisk og skalldyr har 400 varesorter på lager, alt fra hai til blekk fra blekksprut.
- Vi produserer også både lettsaltet, røyket, varmrøyket og gravet fisk. Og det vi ikke har, det lager vi, avslutter sjefen i Karls fisk og skalldyr.

Les mer...

2012-11-01 11:15

194004w6

Visuell inspeksjon i nye høyder

Artikkel Droneinspeksjoner har etablert seg som en raskere og tryggere måte å utføre inspeksjoner på. Nordic Industries har allerede lang erfaring med termografering og 3D-modellering.
194005w3

– Den vanligste grunnen er at man ikke lenger identifiserer seg med tatoveringene sine

Artikkel Remove AS fjerner tatoveringer – og dermed også dårlig selvfølelse knyttet til tatoveringene man ikke lenger ønsker å ha.

  Kontaktinformasjon

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Arkiv