Full kontroll gjennom hele byggeprosessen

Alle som går med en hus- eller hyttedrøm i magen kan ta kontakt med Byggmester Thor Morten Hem. Han har fokus på tradisjonell og solid byggestil, og staben på tre ansatte står klar til å bistå alle som tenker å sette drømmen ut i livet.

Selv har Hem vært i bransjen i imponerende 35 år. Han har jobbet i Mesterhus, har erfaring med kjøp av tomter og eiendom samt regulering og salg. I tillegg holder han seg oppdatert på det siste innen endringer og forskrifter.
   – Jeg liker å ha kontroll på alt som bli laget, og har derfor ingen ønsker om å bli for stor. Oppdragene vi tar er for det meste i Sandefjord og Larvik, men vi er en del i Tønsberg og har hatt noe jobb for Oslo kommune også, sier Hem, som holder til i Tjølling.

Fordelen med å være et lite firma, er at man får en liten administrasjon og dertil lave kostnader. På den måten kan Byggmester Thor Morten Hem være med og konkurrere på pris, og i tillegg ha full kontroll på det de gjør. Resultatet viser seg i at de så godt som aldri har mottatt en reklamasjon.
   – Fokuset vårt ligger på å bygge tradisjonelt og solid, med gode løsninger fra Sintef. Det vi øker på nå, er at vi tilbyr DAK-tegninger, slik at vi kan tegne opp kundenes idéer som en del av prisen, forteller han. Vi har en effektiv produksjon og tilbyr like rask levering som ferdighusfirmaene.

I tiden som kommer ser han for seg en videreføring av dagens drift, uten de store endringene. Firmaet har erfaring fra mange felt, og er gode på murer- og betongarbeider.
   – Vi bygger solid og ordentlig, og er gode på endringer uten at det koster kundene særlig mye. Med moderne teknologi har vi kontoret i lomma, og det er lett å svare på og ta imot henvendelser og bestillinger. Ta kontakt, så ser vi hva vi kan gjøre for deg, oppfordrer Hem.

Les mer...

2013-12-19 21.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Byggmester Thor Morten Hem
  • www.thormortenhem.no
  • Telefon:
    48216322
  • Adresse:
    Husebykroken 8
    3280 Tjodalyng
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv