164008 EV

God kundeservice, rask respons

Eiksenteret Vestfold og Telemark forhandler anerkjente merkevarer og leverer traktorer, landbruksmaskiner og landbruksredskaper. Senteret har butikk med landbruks- og hageprodukter, og egen vakttelefon gjør at telefonlinjene er åpne hele døgnet.

Senterleder Jørn Aho vet at han opererer med en kundemasse der rask respons og hurtig levering betyr alt. Stanser en maskin mitt i en arbeidsøkt i slåttonna eller potetopptaking, går klokka raskt. 


– Sentrallageret for Skandinavia ligger i Danmark, og derfra blir delene levert til oss over natten. Bestiller du klokken halv ett, har vi varene klokken syv dagen etter. Du skal alltid kunne få hjelp fra Eiksenteret. Ved å ringe vårt hovednummer kan du velge vakttelefon for service og deler, forklarer Aho.


Eiksenteret Vestfold og Telemark består av to avdelinger: Stokke og Skien. Stokke-avdelingen i Vestfold har 17 medarbeidere fordelt på salg, service og butikk og deler. Her er også et moderne verksted på 550 kvadratmeter. På verkstedet arbeider 7 mekanikere som sørger for rask og profesjonell service på traktorer, treskere og andre redskaper. I tillegg har senteret servicetilbud til småmaskiner som motorsager, gressklippere og snøfresere. I Skien er senteret lokalisert med én selger og tre mekanikere i Bataljonsvegen. Eiksenteret Vestfold og Telemark har lokalt eierskap, men den landsdekkende franchisekjede Eiksenteret består av 36 selskaper og er representert over hele landet. Kjeden importerer kjente merkevarer som Massey Ferguson, Fendt, Sampo Rosenlew, Trima, Grimme, Kuhn, Rauch, HE-VA, Junkkari og Ilsbo. I tillegg tilbys et unikt dele-, butikk- og servicekonsept. 


– Massey Ferguson symboliserer mye av det bøndene assosierer oss med: bunnsolide redskaper. Kjeden satte omsetningsrekord i 2015 – og både i 2009 og 2014 var vi markedsleder med det merket, forteller Aho. 


Maskinparken innbefatter alt fra svære potetopptakingsmaskiner til traktorer fra 19 til 540 hk. Til kundegruppen hører både bønder, entreprenører og aktører innenfor kommunal sektor. Derfor er det viktig å tenke bredt, påpeker Aho. 


– Nå satser vi på eget butikkonsept for å bli enda proffere på markedsføring av egne butikkvarer. Internt i Norge ønsker Eiksenteret å være en landsdekkende kjede, hvor markedsandel og effektivitet vektlegges, og hvor kundeløftet er at vi skal ha kompetanse, teknisk service og veiledning. Kort sagt: kundeopplevelsen. Men vi på Stokke har valgt å være i forkant – vi skal være best i alt! ler Aho. 

Les mer...

2016-11-15 12.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv