Restauranten holder til i koselige lokaler midt i gågaten i Sarpsborg. Kundegruppen er folk i alle aldre, fra tenåringer til 80-åringer, men de klart fleste av dem er damer.
– Det har vel litt å gjøre med stilen og interiøret vi har valgt. Ellers kommer de fleste spisegjestene her fra Sarpsborg, og veldig mange av dem er faste, men vi også mange besøkende fra Fredrikstad samt noen fra Moss og Halden, forteller Halvorsen.
Brasserie 74 har åtte ansatte, og spiseplass til 56 gjester. På menyen står småretter og lunsjmat som salater, sandwicher, pasta og pizza. Til middag kan man velge mellom forskjellige hovedretter som kan bestå av for eksempel fiskefilet, oksefilet eller lammekarré. Restauranten har alle rettigheter, og tilbyr også tapas for minimum to personer samt et utvalg desserter. Til 17. mai og jul har de egne menyer.
– Vi har en veldig god atmosfære i lokalene, og det er det mange gjester som skryter av. Dette er en hektisk bransje å være i, men man kommer langt med å være blid og ydmyk. Det hyggeligste er når gjestene forteller at de er veldig fornøyde med både maten og atmosfæren, og at de får en pakke med rolig musikk og god stemning. Noen kommer og gir meg en klem, mens andre gir meg blomster, og det er veldig koselig!