153064 B74

God mat og atmosfære gir fornøyde gjester

Den beste tilbakemeldingen man kan få som restauranteier, er at gjestene er fornøyde med både maten og atmosfæren. Stine Halvorsen driver Brasserie 74, og serverer mange herlige retter til sultne østfoldinger.

Restauranten holder til i koselige lokaler midt i gågaten i Sarpsborg. Kundegruppen er folk i alle aldre, fra tenåringer til 80-åringer, men de klart fleste av dem er damer.

   – Det har vel litt å gjøre med stilen og interiøret vi har valgt. Ellers kommer de fleste spisegjestene her fra Sarpsborg, og veldig mange av dem er faste, men vi også mange besøkende fra Fredrikstad samt noen fra Moss og Halden, forteller Halvorsen.

Brasserie 74 har åtte ansatte, og spiseplass til 56 gjester. På menyen står småretter og lunsjmat som salater, sandwicher, pasta og pizza. Til middag kan man velge mellom forskjellige hovedretter som kan bestå av for eksempel fiskefilet, oksefilet eller lammekarré. Restauranten har alle rettigheter, og tilbyr også tapas for minimum to personer samt et utvalg desserter. Til 17. mai og jul har de egne menyer.

   – Vi har en veldig god atmosfære i lokalene, og det er det mange gjester som skryter av. Dette er en hektisk bransje å være i, men man kommer langt med å være blid og ydmyk. Det hyggeligste er når gjestene forteller at de er veldig fornøyde med både maten og atmosfæren, og at de får en pakke med rolig musikk og god stemning. Noen kommer og gir meg en klem, mens andre gir meg blomster, og det er veldig koselig!

Les mer...

2015-06-11 09.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Brasserie 74
  • info@brasserie74.no
  • Telefon:
    47 69 12 11 35
  • Adresse:
    St Marie gate 74
    1706 Sarpsborg
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv