173021ehgr173021173021,3173021,4173021,5173021efe173021erege173021-fef173021fefe173021fefedf173021-if

Har du hørt om Gumpens garantiløfte?

«Snittet vårt er veldig høyt når det kommer til fornøyde kunder. I fremtiden tror jeg vi fortsatt kommer til å være markedsledende. Vi blir ikke mindre, men heller større. Og så ser vi at det er stadig mer som går den elektriske veien.»

Lloyd Tønnessen er salgs- og markedssjef i Gumpens Auto Mandal. Han har vært i bilbransjen i over 20 år, og forteller om en vanvittig utvikling. 


– Vi har et eget mekanisk verksted, og mekanikerne våre må stadig på kurs i Oslo for å oppdateres på elektronikk og data. Særlig i forhold til de nye bilene, som hybrid og elektriske biler. Der skjer det noe nytt absolutt hele tiden, og det kommer det til å fortsette å gjøre, sier han engasjert.


173021fefedf


Gumpen er en av de største privateide butikkene i Norge, og en del av et konsern som eies av Gumpen-familien fra Kristiansand. De forskjellige avdelingene er forhandlere av forskjellige bilmerker. I Mandal selger de kun Volkswagen og nyttekjøretøy, men både brukte og nye modeller.


– Det er absolutt mye konkurranse i Mandal, men vi er markedsledende både på personbil og nyttekjøretøy. Volummessig har vi også solgt veldig mange elbiler de siste månedene. Hybrid er for de andre som ikke kjører veldig langt - men som av og til skal kjøre langt. Du kan kjøre fem mil på en hybrid, og med en VW Golf GTE får du full effekt på 204 hester. Hybrid er gunstig å kjøpe inn og gunstig å kjøre.


173021efe


Totalt hos Gumpens Auto Mandal selger de hvert år cirka 120 nye personbiler, 70 nyttekjøretøy og over 200 brukte personbiler. De selger også mye bruktbil via Finn, og da til kunder over hele landet.


– Vi har gode garantier på nye biler også, men når det gjelder garantier på bruktbil er nok Gumpen best i klassen. Der har vi et garantiløfte som sier at som kjøper får du inntil to års bruktbilgaranti. Da opererer vi med en skala ut fra alderen på bilen. Hos oss skal man ha et trygt bilkjøp!


173021


De 18 ansatte i firmaet fordeler seg på avdelinger som tar seg av salg, kundemottak, ettermarked, delelager og verksted. En egen klargjøringshall som gjør klar både nye og brukte biler for levering kommer i tillegg. Tønnesen fremhever ettermarkedet som en veldig viktig funksjon. Har man kjøpt bil og kommer tilbake til Gumpens Auto Mandal, så skal man få en god opplevelse.


– Når kunder kommer til oss og skal kjøpe bil, gjør vi en behovsanalyse for å finne ut av hva de trenger og ønsker. Ellers i sortimentet har vi også flere typer familiebiler, så vi har absolutt noe for enhver smak.

Les mer...

2017-08-07 15.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv