173017173017i.173017-12173017.173017-kk

Derfor bør du sjekke taket ditt hvert år

Gi Roar Holmedal et tak, en fasade eller en utfordrende ventilasjonsjobb, og han har det som plommen i egget. «Arbeidet vi utfører er av høy kvalitet, og når jeg gir et pristilbud, er alt inkludert», sier han.

Han startet først virksomheten som et enmannsforetak, men har drevet Holmedal Blikk som et AS siden 2012. Firmaet holder til i Bergen, og Holmedal selv har svennebrev som kobber- og blikkenslager. Svennebrevet består av tre fagbrev; i både tak, fasade og ventilasjon, forklarer han.


– Alle vet hva ventilasjon går ut på, mens innen tak jobber vi mest med skifer, takstein og metalltak – altså båndtekking og platetak. Fasade-biten dreier seg om vindus-innramminger og fasadeplater i metall.


173017...


Den allsidige fagarbeideren har én ansatt, og jobber mot både private og bedrifter over store deler av Hordaland. Privatkunder trenger som regel hjelp med ei pipe, takskift eller takstein, mens mot bedriftskunder handler det ofte om større nybygg eller rehabilitering. Holmedal forteller at han har prøvd litt forskjellig opp gjennom årene. Det innebærer alt fra glass, fasader og glassrekkverk til mange oppdrag som både taktekker og tømrer.


– Derfor er det sjeldent jeg sier nei når jeg får spørsmål om å gjøre noe. Jeg blir brukt mye til detaljarbeid, og har en tidligere arbeidsgiver som leier meg inn til slike jobber. 


173017i.


Når det gjelder tak anbefaler han alle huseiere å få utført en befaring og sjekk en gang i året. Pass bare på å få en befaringsrapport etterpå, understreker han. Da har du dokumentert bevis på at taket har blitt sjekket. 


– Tenk kvalitet, varighet og gode løsninger. Som regel er det en sammenheng mellom pris og kvalitet på det man får. Hvor ofte man bør skifte tak, kommer litt an på hva man har på taket og når det sist ble byttet ut.


Holmedal forteller at på 80-tallet gikk den norske byggebransjen litt dårlig, og da gjaldt det å spare på kostnader. Da ble det lagt mye betongstein, og det ble spart på alt som var dyrt og av kvalitet. Så alle som har et tak som ble lagt på denne tiden og frem til midten av 90-tallet, bør nok få det sjekket hver høst!


173017-12


– Slagordet til Holmedal Blikk AS er “Kvalitet fremfor alt”. Arbeidene våre holder en høy standard, og prisene våre er deretter. Vi ligger sånn midt på treet, tenker jeg. Jeg er ingen stor tilhenger av det som er raskt og billig, men veldig opptatt av at ting skal være kvalitetsmessig utført, at det skal se bra ut og være ordentlig.

Les mer...

2017-08-02 14:30

184054-1

Sunnmøres mest sjarmerende campingplass

Artikkel – Vi er lykkelig som liten, forklarer daglig leder ved Ørsta Camping, Vivian Ose Flø. – På den måten får vi mer tid til å ta vare på kundene og servere den beste maten.
184056-1

Slik har AMFI Ulsteinvik blitt nærmiljøet sin møteplass

Artikkel I den vesle byen Ulsteinvik, viste kundetellaren til AMFI Ulsteinvik heile 1,1 millionar kundebesøk i fjor. – Vi er opptekne av å vere hjartet i lokalmiljøet, og at folk skal trivast her.

  Faktaruta

  • Holmedal Blikk AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   486 07 837
  • Adresse:
   Nedre Lønborg 20, 5039 Bergen
  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Ann-Kristin-Ytreberg-3

  Redder miljøet - én bedrift av gangen

  Bedrift for bedrift, jobber stiftelsen Miljøfyrtårn seg fremover – eller tilbake, til en grønn planet.

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  Arkiv