173017173017i.173017-12173017.173017-kk

Derfor bør du sjekke taket ditt hvert år

Gi Roar Holmedal et tak, en fasade eller en utfordrende ventilasjonsjobb, og han har det som plommen i egget. «Arbeidet vi utfører er av høy kvalitet, og når jeg gir et pristilbud, er alt inkludert», sier han.

Han startet først virksomheten som et enmannsforetak, men har drevet Holmedal Blikk som et AS siden 2012. Firmaet holder til i Bergen, og Holmedal selv har svennebrev som kobber- og blikkenslager. Svennebrevet består av tre fagbrev; i både tak, fasade og ventilasjon, forklarer han.


– Alle vet hva ventilasjon går ut på, mens innen tak jobber vi mest med skifer, takstein og metalltak – altså båndtekking og platetak. Fasade-biten dreier seg om vindus-innramminger og fasadeplater i metall.


173017...


Den allsidige fagarbeideren har én ansatt, og jobber mot både private og bedrifter over store deler av Hordaland. Privatkunder trenger som regel hjelp med ei pipe, takskift eller takstein, mens mot bedriftskunder handler det ofte om større nybygg eller rehabilitering. Holmedal forteller at han har prøvd litt forskjellig opp gjennom årene. Det innebærer alt fra glass, fasader og glassrekkverk til mange oppdrag som både taktekker og tømrer.


– Derfor er det sjeldent jeg sier nei når jeg får spørsmål om å gjøre noe. Jeg blir brukt mye til detaljarbeid, og har en tidligere arbeidsgiver som leier meg inn til slike jobber. 


173017i.


Når det gjelder tak anbefaler han alle huseiere å få utført en befaring og sjekk en gang i året. Pass bare på å få en befaringsrapport etterpå, understreker han. Da har du dokumentert bevis på at taket har blitt sjekket. 


– Tenk kvalitet, varighet og gode løsninger. Som regel er det en sammenheng mellom pris og kvalitet på det man får. Hvor ofte man bør skifte tak, kommer litt an på hva man har på taket og når det sist ble byttet ut.


Holmedal forteller at på 80-tallet gikk den norske byggebransjen litt dårlig, og da gjaldt det å spare på kostnader. Da ble det lagt mye betongstein, og det ble spart på alt som var dyrt og av kvalitet. Så alle som har et tak som ble lagt på denne tiden og frem til midten av 90-tallet, bør nok få det sjekket hver høst!


173017-12


– Slagordet til Holmedal Blikk AS er “Kvalitet fremfor alt”. Arbeidene våre holder en høy standard, og prisene våre er deretter. Vi ligger sånn midt på treet, tenker jeg. Jeg er ingen stor tilhenger av det som er raskt og billig, men veldig opptatt av at ting skal være kvalitetsmessig utført, at det skal se bra ut og være ordentlig.

Les mer...

2017-08-02 14.30

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Holmedal Blikk AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      486 07 837
    • Adresse:
      Nedre Lønborg 20, 5039 Bergen
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv